Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı

Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın için yoğun sis uyarısında bulundu. Bugün akşamdan itibaren etkili olacak yoğun sisin, 31 Ocak öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.

Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı
GİRİŞ 28.12.2023 16:40 GÜNCELLEME 28.12.2023 16:40

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın'da sisli havanın etkili olacağı duyuruldu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde görülen sis olayının; önümüzdeki 3 (üç) günlük periyotta özellikle gece ve sabah saatlerinde Çanakkale'nin iç ve kuzey kesimleri, Çanakkale Boğazı çevreleri; Balıkesir'in iç ve kuzey kesimlerinde; Manisa'nın merkez ve çevrelerinde; İzmir'in güney ve iç kesimlerinde; Aydın'ın batı kesimlerinde gün içinde uzun süren ve yoğun olmak üzere; bölge genelinde pus ve yer yer sis olayı beklendiğinden hava kalitesinde azalma ile düşük görüş mesafesi nedeniyle kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Afrikalı hükümet, BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vurdu!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...