Çanakkale’de ‘Narko Noel Operasyonu': 26 gözaltı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Narko Noel Operasyonu"nda 26 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale’de ‘Narko Noel Operasyonu': 26 gözaltı
Çanakkale’de ‘Narko Noel Operasyonu': 26 gözaltı
GİRİŞ 31.12.2023 20:10 GÜNCELLEME 31.12.2023 21:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Narko Noel Operasyonu düzenlendi. Çanakkale merkezde 21 adrese 180 personel, 5 NMAK, 2 polis botu ve 1 helikopterin katılımıyla eş zamanlı düzenlenen operasyonda 26 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin evlerinde ve üstlerinde yapılan aramada 299,63 gram sentetik kannabinoid maddesi, 448 adet sentetik ecza, 15,82 gram metamfetamin, 4,21 gram esrar maddesi, 3 tabanca, 3 tüfek, 54 fişek, 3 payp maddesi ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde yapılan GBT sorgulamasında ise çeşitli suçlardan haklarında toplam 56 yıl 46 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 7 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Osmanlı Başkenti 3 ay önce Şikayet Et
    Operasyonun adına kadar girmiş dejenerasyon,MEDET YÂ RABBİM CC .....
    Cevapla
  • tepki 3 ay önce Şikayet Et
    yakalasan ne olacka erdogan baska alem de bakanlar ise hic bir kanun vermiyor suclara ceza verirsin diye yargi ona gøre hakim savci alem de avukatlarin bazisi hazirlikli geliyor yari ciplak istedikleri karar ciksin diye kesin savci hakimler ile bir oluyor yazin bir yere bunlari aractirmak gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi