Hakkari Yüksekova'da deprem!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hakkari Yüksekova'da deprem!
Hakkari Yüksekova'da deprem!
GİRİŞ 01.01.2024 23:29 GÜNCELLEME 01.01.2024 23:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, 22:54'de merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 9,46 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Dün Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,4 , 3,5 ve 4,5 olmak üzere 3 deprem daha meydana gelmişti. Hakkari Valisi Ali Çelik, şu ana kadar bir olumsuz durumun tespit edilmediğini açıklamıştı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • SABIRLI 3 ay önce Şikayet Et
    Haberde gözüme takıldı sanırım bazı evlerde çatlaklar oluşmuş oysaki olmamalı ozaman eski modernize olmayan evleri mutlaka yenileyeceğiz geçmiş olsun diyorum Allah korusun.
    Cevapla
  • Türkiyeli 3 ay önce Şikayet Et
    Hakkaride durum kritik gibi görünüyor dikkatli olmak gererk belliki faylardaki stres gerilim bi hayli yüksekki yer kabuğunu rahat bırakmıyor allah yardımcımız olsun imkanı olan durumu olan yüksek katlı binalardan kaçınsın ve ne olur milyarlarca para verip te mezar almayın yüksek katlı binalardan ev almayın arkadaş almayın...
    Cevapla
  • Mizah 3 ay önce Şikayet Et
    PKK'nın kazdığı mağaralar çöküyordur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü