Sarıyer'de villanın çatısında yangın çıktı

Sarıyer'de, bir villanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Sarıyer'de villanın çatısında yangın çıktı
Sarıyer'de villanın çatısında yangın çıktı
GİRİŞ 04.01.2024 14:32 GÜNCELLEME 04.01.2024 14:32

Yangın, saat 12.30 sıralarında, Kilyos Mahallesi Kamışlıkdere Sokak'ta bulunan bir villanın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre, çatıdan dumanların yükseldiğini gören villada çalışan görevli, önce içeride bulunanları uyardı ardından itfaiyeye haber verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerii çatı katındaki yangını kısa sürede söndürürken, sağlık ekibi herhangi bir yaralanma ihtimaline karşılık hazır bekledi. İtfaiye ekipleri, yangınla ilgili inceleme başlattı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu