Akşener ile ilgili iddiaya İYİ Parti'den yalanlama!

Meral Akşener'in "Eğer 14 Mayıs'taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim" dediği iddialarıyla ilgili İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi kesinlikle olmamıştır" denildi.

Akşener ile ilgili iddiaya İYİ Parti'den yalanlama!
Akşener ile ilgili iddiaya İYİ Parti'den yalanlama!
GİRİŞ 09.01.2024 10:37 GÜNCELLEME 09.01.2024 11:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bazı haber sitelerinde 8 Ocak tarihli Genel İdare Kurulu toplantımızda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, 'Eğer 14 Mayıs’taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim' şeklinde bir ifade kullandığı iddiası yer almaktadır. Bu iddia, gerçek dışı olup Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi kesinlikle olmamıştır. Bununla birlikte daha önce farklı il ziyaretlerinde kamuoyuna açıkça ifade ettiği üzere seçimdeki sorumluluğunun kendisine ait olduğu yönündeki ilkesel tutumu dışında ortaya konulan bu iddialar partimize yönelik yeni bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır. Kamuoyunu doğru yönlendirebilmek adına gerçek dışı bu iddialara karşı hassas olunması gerektiğini hatırlatmak isteriz" denildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • İhsan Başerli 3 ay önce Şikayet Et
    Gitmez ki iki nazlanır baktı nazlayan da yok masa da koltukta elden gidiyor koşar geri oturur. Ama kaybeden hep başkalarıdır yenilgide onun hiç payı olmaz. Sahi bide KORAY diye bir vardı akibetinizi bilen var mı.
    Cevapla
  • Eko 3 ay önce Şikayet Et
    olsaydı şaşardım!!!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Kasada her şey İYİLER için
    Cevapla
  • xxx 3 ay önce Şikayet Et
    Koltuk tatlıdır bir yere gitmezler
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çoğu gitti azı kalkı iplik koptu kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik