TBMM Başkanı Kurtulmuş, Gazi Meclis'te İmam Hatipli gençlerle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Gazi Meclis'te ağırladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Gazi Meclis'te İmam Hatipli gençlerle buluştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Gazi Meclis'te İmam Hatipli gençlerle buluştu
GİRİŞ 08.02.2024 18:12 GÜNCELLEME 08.02.2024 22:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İmam Hatipli gençlerle buluşması hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulunan Kurtulmuş "İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kıymetli öğrencileriyle Gazi Meclisimizde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Gençlerimize eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, bir süre sohbet ettiği öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kul insan 2 ay önce Şikayet Et
    Sadece Rabbimiz Allah cc için yaşayanlara selam olsun. Yol İslam bir Akıl Millet bir durmak yok yola devam. Ben Müslümanlardan yanayım. Ne mutlu Müslümanım diyenlere. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!