Asansörde kedi öldürdü, iyi hal indirimi aldı

İstanbul'da bir sitenin asansörüne giren kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı ancak hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Asansörde kedi öldürdü, iyi hal indirimi aldı
Asansörde kedi öldürdü, iyi hal indirimi aldı
GİRİŞ 11.02.2024 16:40 GÜNCELLEME 11.02.2024 16:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Asansöre bindi, köşedeki kediyi görüp tekmelemeye başladı. Kapı açılıp kedi kaçsa da, peşinden gidip yine yakaladı ve altı dakika boyunca işkence ederek hayvanı öldürdü.

İstanbul, Küçükçekmece'deki bir sitede yaşanan olayın sorumlusu İbrahim Keloğlan, görüntülerin ortaya çıkması üzerine polise şikayet edildi. Gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan Keloğlan hakkında dava açıldı. Savunmasında olay günü moralinin bozuk olduğunu söyledi, ilk önce kedinin ona saldırdığını iddia etti.

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, İbrahim Keloğlan suçlu bulunarak 1 yıl 6 ay ceza aldı. Mahkeme iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 3 ay daha indirdi ve hükmün açıklamasını da geri bıraktı. Karar, 5 yıl içinde suç işlemez ise İbrahim Keloğlan'ın cezasının düşeceği anlamına geliyor.

KAYNAK: NTV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • İzmitli 2 ay önce Şikayet Et
    Adaletiniz batsın. Ahirette görüşürüz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir