Üsküdar'da facianın eşiğinden dönüldü! Hafif ticari araç restorana girdi

Üsküdar'da ara sokaktan çıkan hafif ticari araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek restorana girdi.

Üsküdar'da facianın eşiğinden dönüldü! Hafif ticari araç restorana girdi
Üsküdar'da facianın eşiğinden dönüldü! Hafif ticari araç restorana girdi
GİRİŞ 12.02.2024 10:04 GÜNCELLEME 12.02.2024 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 18.30 sıralarında Yeni Çamlıca Mahallesi Üçpınarlar Caddesi üzerinde meydana geldi. 

İddiaya göre, Erkan Ocaklı Sokak üzerinde seyir halinde olan hafif ticari araç, Üçpınarlar Caddesi'ne girdiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak restorana girdi. 

Kaza sırasında araçta bulanan sürücü ve bir yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. 

Kazanın meydana geldiği dakikalarda restoranda müşterinin bulunmadığı öğrenilirken, iş yerinde hasar meydana geldi. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından, restorana gelen zabıta ekipleri hasar tespit çalışması yaptı. 

KAZA ANI KAMERADA

Hafif ticari aracın restorana girdiği anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Hafif ticari aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerinde bulunan restorana girdiği anlar, görüntülere yansıdı.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİ
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor