Konya Büyükşehir’den eğitimde örnek uygulama

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Bilim Muallimleri Merkezi ve Kariyer Merkezi tarafından “Eğitimde Bilimsel Uygulama Hareketi” başlatıldı.

Konya Büyükşehir’den eğitimde örnek uygulama
Konya Büyükşehir’den eğitimde örnek uygulama
GİRİŞ 19.02.2024 18:15 GÜNCELLEME 19.02.2024 18:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya Büyükşehir Belediyesi, eğitime yönelik hayata geçirdiği projelerle örnek olmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Bilim Muallimleri Merkezi (BİLİMUM) ile Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi iş birliğiyle “Eğitimde Bilimsel Uygulama Hareketi” başlatıldı.

Öğretmenlerin eğitim yetkinliklerini artırarak, eğitimde bilimsel uygulamalarla öğretmenlerin gelişimine katkı sağlaması hedeflenen çalışma kapsamında öğretmenler üç modülden oluşan üç haftalık ücretsiz eğitimler alacak. Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar sunan BİLİMUM ve Kariyer Merkezi, öğretmenleri etkileyici atölye çalışmaları ve alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen seminerlerle buluşturuyor.

BİLİMUM İLE TÜM EĞİTİMLER ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEK

BİLİMUM, zengin eğitim içerikleri ile öğretmenlerin bilimsel yürüyüşünü onlarla beraber geçekleştirirken aynı zamanda ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşması için çalışıyor. Modüler piramitsel sistemi ile dikkat çeken BİLİMUM, milli ve manevi değerleri öne çıkararak öğretmenleri yeniden yapılandırmacı ve ilerlemeci bir perspektifle destekliyor. Program sayesinde öğretmenlere sertifikasyon imkanı da sağlanıyor.

Tüm eğitimlerin ücretsiz verildiği seminerlerde, öğretmenlere güncel eğitim yaklaşımları ve sınıflarında uygulamaları açısından en yeni yaklaşımlarla hazırlanmış örnekler sunuluyor. Programla, eğitimde yenilikçi ve etkili yaklaşımlar sunularak öğretmenlerin profesyonel gelişimlerine büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Öğretmenin eğitim yeri üniversitelerdir. Ve daha sonra hizmet içi eğitim olabilir. Bunu da Milli eğitim Bakanlığı yapar Belediyeler materyal ve okulun fiziki konularında yardımcı olabilir...Bir öğretmene bu şekilde bir yaklaşım nedir? Açıkça diyorsun ki benim üniversitem yetersiz öğretmenim kalitesi diyor ve yapamıyorsunuz ben yapacağım diyor...bakanlığa, üniversitelere hakarettir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı