Kars'ta deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi'nden gelen son dakika bilgisine göre Kars'ın Digor ilçesinde saat 06:22'de deprem meydana geldi.

GİRİŞ 26.02.2024 06:35 GÜNCELLEME 26.02.2024 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kars'ta meydana gelen depremle ilgili bilgileri paylaşan Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3,8 olarak duyurdu. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşirken şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Veysel Emin 2 ay önce Şikayet Et
    Memleketim Elazığ, İstanbul da yaşıyorum; Elazığ'da TOKİ konutlarının çoğu Sayın Murat Kurum Bakanlığı döneminde yapıldı, bunu bilen İstanbul'da yaşayan Elazığlı vatandaşlarda İstanbul yerel seçimlerinde haklı olarak Murat Kurum'a oy verecek, Murat Kurum İstanbul için gerçekten çok büyük şans. Fanatik olmayan Vatansever CHP tabanı da Murat Kurum'un kazanmasını istiyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah cc ha isyanın çok olduğu bu zamanda başımıza taş yağmadiğına dua edelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!