Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yangın iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dördüncü katındaki Genel Sistem Odası'nın ve Fen İşleri'nde yangın çıktığı iddia edildi. Tüm belediye çalışanlarının da dışarı çıktığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yangın iddiası
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yangın iddiası
GİRİŞ 19.03.2024 10:37 GÜNCELLEME 20.03.2024 11:21
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dördüncü katındaki Genel Sistem Odası'nın ve Fen İşleri'nde yangın çıktığı iddia edildi. 

Yangın sonrası tüm belediye çalışanlarının dışarıya çıktığı öğrenildi.

ABB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol, yangın çıktığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Demirkol, belediyenin sistem odasında bulunduklarını ve herhangi bir yangın olmadığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yangın çıktığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Demirkal, "Şu anda yangın çıktığı iddia edilen belediyemizin sistem odasındayız. Burada tüm kamera, güvenlik sistemlerinin takip edildiği yer burası. Gördüğünüz gibi yangın yok. Sadece elektronik sistemlerde bir tehdit algılıyor, devreye giriyor. Otomatik üç dakika içerisinde manuel müdahale edilmediği takdirde gaz basıyor. O oluşan duman da gazın dumanı herhangi bir yangın söz konusu değil. Endişe edilecek bir şey yok. 'Belediye boşaltıldı, yangın çıktı, arşiv odaları yanıyor' gibi haberler çıktı. Bunlar gerçeği yansıtmamaktadır." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: BENGÜ TÜRK/ HABERLER.COM
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 51
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bizde inandık.. Neden yandı acaba...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gider ayak yolsuzlukları yakalım.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar ucuz numara yazık bu millete
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    is kokusu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    orda yanması gereken ne vardı. CHP olunca herşey düşünülebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı