CHP’deki para sayma görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Belediye başkanı adliyede

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade vermeye geldi.

GİRİŞ 28.03.2024 10:28 GÜNCELLEME 28.03.2024 10:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına geldi.

 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu işin içinde olanlardan bir tanesi ceza alırsa gör sen cümbüşü. Birisi ötmeye başladı mı gerisi çorap söküğü gibi gelir.
    Cevapla
  • vatan25 4 hafta önce Şikayet Et
    eko bu işten kendini kurtaramayacaksın eninde sonunda bu işlerin bütün organizasyonunu senin yaptığın ortaya çıkacak ama çok sağlam iş yapıp bir sürü maşa kullanmışsın hatta belediye başkanlarını bile maşa olarak kullanmışsın...
    Cevapla
  • Nokta 4 hafta önce Şikayet Et
    CHP'nin kırk haramileri.
    Cevapla
  • irfan 69 4 hafta önce Şikayet Et
    Hepsi çok pişkin çantayı aldım içinde ne var bilmiyorum. Paraları saydım ama hatırlamıyorum. Benden yardım istediler gidince gördüm para balyalarını sayacakmışız. Para çok ama takılmayın bu nedir kardeşim kör sağır dilsizmi bu chp
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler