Okul bahçesine 'Eskimo' tipi ev

Lisesi öğrenciler, okul bahçesinde çay içebilmek için 'Eskimo' tipi ev yaptı.

Okul bahçesine 'Eskimo' tipi ev
Okul bahçesine 'Eskimo' tipi ev
GİRİŞ 19.01.2012 14:46 GÜNCELLEME 19.01.2012 14:46

Erzincan Özel Otlukbeli Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde çay içebilmek için 'Eskimo' tipi ev yaptı. Yaklaşık 6 saat uğraşarak yaptıkları evin içerisine çay seti yerleştiren öğrenciler, havanın soğu kolması sebebiyle sohbet ortamını bu evin içinde sağlıyor.

Erzincan Özel Otlukbeli Lisesi 11/D ve 11/B sınıfı öğrencileri Yunus Emre Kaya (17), Emin Saygın (17) ve Muhammet Raşit Özdemir (17), okul bahçesine kardan Eskimo tipe ev yaptı. Yaklaşık 6 saat uğraştan sonra kardan evin içine halı serip çay seti kuran öğrenciler, neşeli bir sohbet ortamı oluşturdu. Öğrencilerden Yunus Emre Kaya, “Can sıkıntısından arkadaşlarla ne yapalım diye düşünürken ev gibi bir yer yaptık. Halı serdik. Dışarısı soğuk olduğu için çay içmek istiyorduk. Burası da soğuk ama dışarıdan daha iyi. Burada çay içip sohbet ediyoruz. Fazla soğuk olmadan oturup konuşmak güzel oluyor.” dedi.

Emin Saygın boş vakitlerini burada değerlendirdiklerini belirtti. Muhammet Raşit Özdemir de farklı bir mekan ve ortam oluşturdukları için çok mutlu oldukların kaydetti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi
Galada tepki çeken olay! Ünlü isimlere Gazze tokadı!