Arınç'tan açlık greviyle ilgili flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Cezaevlerindeki açlık grevlerinin bu sabah itibarıyla sonlandırılmış olmasını sevinçle karşılıyorum'' dedi.

Arınç'tan açlık greviyle ilgili flaş açıklama
Arınç'tan açlık greviyle ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 18.11.2012 10:53 GÜNCELLEME 18.11.2012 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cezaevlerindeki açlık grevlerinin sonlandırılmasına ilişkin, hem şahsı hem de hükümet olarak, olayın hep insani yönü üzerinde durduklarını, tutuklu ve hükümlüleri açlık grevine dayanak olarak gösterdikleri konuların Türkiye'de demokratik haklar konusunda her zaman görüşülebileceğini, tartışılabileceğini ifade ettiklerini, onları bu eylemden vazgeçmeye davet ettiklerini anlatarak, ''Benim bütün açıklamaların bu yöndedir. Bunun siyasi bir yönünün olmaması gerektiğini ve kendilerini bu eylemlere itenlere karşı direnmelerini, kendi bireysel kararları olarak grevlerden vazgeçmelerini kendilerinden rica ettik. 'Lütfen bu eylemlere son verin' dedik. Son birkaç gün içerisinde böyle bir sonuca ulaşılmış olmasını, ben çok olumlu görüyorum'' dedi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ali karaman 11 yıl önce Şikayet Et
    sevenleri üzülmemiştir. bunlar su kurnazı direndikçe herşeyi elde edeceklerini biliyorlar. bunların canı tatlı bir gün askerin karşısına çıkabilmişlermi. pusu, mayın döşeme ile askerimiz o zorlu coğrafyada mücadele ediyor. o coğrafya düz olsaydı terör diye bir şey olmazdı. bunlar ölümden, herkesten daha çok korkar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı
Bir reklam ile yüz milyonlarca lira vurgun! Firma sahibi İzmir’de yakalandı