2 yıl önce final yapmıştı! Seksenler dizisi oyuncu kadrosu yıllar sonra tekrar toplandı

TRT1'in uzun soluklu dizisi Seksenler, 2022'de final yapmasının ardından yeniden bir araya geliyor. Seksenler'in Fehmi'si Rasim Öztekin'in vefat yıl dönümü münasebeti ile toplanacak olan Seksenler ekibi, ünlü oyuncuyu yad edecek.

2 yıl önce final yapmıştı! Seksenler dizisi oyuncu kadrosu yıllar sonra tekrar toplandı
2 yıl önce final yapmıştı! Seksenler dizisi oyuncu kadrosu yıllar sonra tekrar toplandı
GİRİŞ 20.03.2024 13:35 GÜNCELLEME 20.03.2024 13:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TRT1'e damga vuran ve 1980'li yılları güldürerek günümüze taşıyan dönem dizisi Seksenler Haziran 2022'de ekrana veda ettikten sonra, ilk kez kadrosuyla bir araya geliyor. Dizi ekibi, Seksenler'in Fehmi'si Rasim Öztekin'i ölüm yıl dönümünde yad edecek. 

8 Mart 2021'de kalp hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in vefatının 3. yıl dönümü yaklaştı. Bu sebeple, 10 yıl boyunca izleyici ile buluşan Seksenler ekibinin oyuncuları bir araya gelecek ve anma töreni düzenleyecek.

İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde, Rasim Öztekin için düzenlenen anma gecesinde ünlüler şarkı söyleyecek. Gecenin tüm geliri ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na bağışlanacak.

Törenin sunuculuğunu İlker Ayrık ve Özlem Türkad üstlenirken, Burcu Güven, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Onur Dilber ve Hakan Bulut 80'lerin en güzel şarkılarını seslendirecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Avni 1 ay önce Şikayet Et
    Seksenler dizisi çok güzel.68 yaşında emekli akademisyenim tekrarlarını bile kaçırmıyorum.Eğitici ve eğlendirici bir dizi.Her baba,anne,oğul-kız,gelin-kaynana,esnaf vb.izlemeli.Yetki olsa okullarda günde bir bölüm iletirim.Büyük olasılıkla pedagog ve sosyologlardan yararlanılıyor.
    Cevapla
  • Vural 1 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısınız hocam. Bir öğretmen olarak bn de size katılıyorum. Ailecek internetten açıp mütemadiyen izliyoruz. Bayılıyoruz
    Cevapla
  • Tuzla 1 ay önce Şikayet Et
    Guzel diziydi son bolumlerde biraz bozulsada senaryo yonunden ama insanin gecmisini hatirlatiyordu nerden nereye geldik nasildik ne olduk insani yonden keske devam etse
    Cevapla
  • Kendinize gelin 1 ay önce Şikayet Et
    Korkma kardeş kaçınılmaz sıra sanada gelecek o zaman görürsün dinin ne olduğunu ama iş işten geçmiş olue vessellam
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 1 ay önce Şikayet Et
    Erkan;ona göre suale çekilip hesap vereceğiz.Orda da böyle dersin artık Hidayet duasıyla...
    Cevapla
  • Gül 1 ay önce Şikayet Et
    Bari bir fatiha okusaydın, yazık adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler