Kılıçdaroğlu ve Canikli'den taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu ve Başbakan Yardımcısı Canikli, Artvin'deki saldırıda şehit olan Er Çaybaşı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GİRİŞ 26.08.2016 17:30 GÜNCELLEME 26.08.2016 17:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Artvin'de Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna teröristlerce düzenlenen saldırıdaşehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Nurettin Canikli, memleketi Erzincan'da son yolculuğuna uğurlanacak olan şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın cenaze törenine katılmak için ayrı uçaklarla Erzincan Havalimanı'na geldi.

Kılıçdaroğlu ve Canikli, daha sonra havalimanından aynı araçla şehit Çaybaşı'nın Çarşı Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki evine gitti.

Evin önündeki taziye çadırına gelen Kılıçdaroğlu ve Canikli, şehidin babası Şevket Çaybaşı, dayısı Harun Keçeci ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Şehidin babası ile bir süre sohbet eden ve oldukça üzgün olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu, baba Çaybaşı'na başsağlığı diledi.

TECİLİNİ BOZDURUP ASKERE GİTMİŞ

Baba Çaybaşı'na olayı nasıl öğrendiğini soran Kılıçdaroğlu, "Başınız sağ olsun. Ateş düştüğü yeri yakar." dedi. Kılıçdaroğlunun bu sözü üzerine baba Şevket Çaybaşı "6 ayı kalmıştı. Okulu bitir de kısa dönem yap dedik ama o gitti tecili bozdurdu. Okula yazdırdım gitmedi. Tecilini bozdurup askere gideceğim dedi." yanıtını verdi.

Canikli de bu sırada "Allah mekanını cennet eylesin. Size sabırlar versin ama acı bütün milletin acısı, Allah sabırlar versin. Allah şehadetini kabul etsin, Allah peygamberlerle haşrolmayı nasip etsin" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler