Ankaralı gazeteciler Bem-Birsen pikniğinde buluştu

Bem-Bir-Sen'in geleneksel hale getirdiği Basın Pikniği’nin 8’incisi, DSİ TAKK Daire Başkanlığı Sosyal Tesisleri piknik alanında yapıldı.

Ankaralı gazeteciler Bem-Birsen pikniğinde buluştu
Ankaralı gazeteciler Bem-Birsen pikniğinde buluştu
GİRİŞ 31.05.2016 17:52 GÜNCELLEME 31.05.2016 17:52

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen)’nın geleneksel hale getirdiği Basın Pikniği’nin 8’incisi, DSİ TAKK Daire Başkanlığı Sosyal Tesisleri piknik alanında yapıldı.

Ankara’nın yoğun gündemi arasında yıl boyu büyük stres altında çalışan basın mensupları, aileleri ile birlikte katıldığı piknikte yorgunluk atıp, gün boyu aileleri ve meslektaşları ile vakit geçirme imkânı buldular. 

Pikniğe çeşitli medya kuruluşlarının Genel Yayın Yönetmenleri, Ankara Temsilcileri, Haber Müdürleri, İstihbarat Şefleri, muhabirler, kameramanlar, basın çalışanları, Memur-Sen’e üye sendikaların basın danışmanları katıldı.

Etkinlik Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç, Gürkan Alper, Recayi Karslı ve ailelerinin ev sahipliğinde yapıldı. 

Pikniğin keyfini, basın mensuplarının çocukları “küçük gazeteciler” çıkardı. Çocuklar kendileri için kurulan dev oyun alanında gün boyu eğlendi. Açık büfe ikramların sunulduğu piknikte, erkekler futbol, voleybol ve basket maçı yaptı.

Başlama vuruşunu Genel Başkan Mürsel Turbay'ın yaptığı futbol maçında Gazetecilerle-Sendikacılar karşılaştı. Centilmenliğin damga vurduğu maç berabere sonuçlandı.

Hazırlanan açık büfe yemekler gazeteciler tarafından büyük ilgi görürken, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcıları, pikniğe katılan tüm misafirlerin masalarını ziyaret edip ilgilendi.

Ankara basınının ve Milli Gazete’nin emektar foto muhabiri Ramazan Kaya da katılımcılar için hazırladığı çiğ köfteyi ikram etti.

Genel Başkan Turbay, geleneksel hale gelen basın pikniğini düzenlemiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ankara’da zor şartlarda çalışan basın mensuplarını biraz olsun stresten kurmaktan, tabiat ile buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti. 

Çay-kahve ve içecek servislerinin de ihmal edilmediği Bem-Bir-Sen Geleneksel Basın Pikniği gün batımına kadar devam etti. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...