Kızım 4.bölüm fragmanı yayında mı? Candan'ın Demir karşısında tepkisi!

Demir'in, değerli tabloyu soymak isteyen ortağı Uğur'u durdurmak isterken Candan'a kötü pozisyonda yakalandığı Kızım 3.bölümü yayınlandı. Kızım son bölümde; Öykü'nün hastalığının belirtileri iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Demir'in Candan karşısında zor anlar yaşamasının ardından Kızım 4.bölüm fragmanı geldi mı?

Kızım 4.bölüm fragmanı yayında mı? Candan'ın Demir karşısında tepkisi!
Kızım 4.bölüm fragmanı yayında mı? Candan'ın Demir karşısında tepkisi!
GİRİŞ 06.10.2018 22:09 GÜNCELLEME 07.10.2018 10:47

Kızım 3.bölümünde; Tehlikeli bir trafik kazası geçirdikten sonra apar topar hastaneye kaldırılan Öykü ve kızını korumak için önüne atlayıp kahramanca bir davranışta bulunan Demir için neyse ki korkulan bir durum olmayıp hastane görevlileri tarafından ikisinin de sağlık durumunun gayet yerinde olduğu aktarıldı. Kızım son bölümde; Demir, kızı Öykü'yü elverişsiz şartlardan ötürü onu bırakıp şehir dışına kaçma girişiminde bulundu. İzini kaybettirmek isteyen Demir'in tam da kaçacağı esnada kızı Öykü onu yakalayıp kendisini bırakıp kaçtığının farkında olduğunu, polis ve hakimlere söylemeyeceğini ve kendi başının çaresine bakabileceğini ifade etmesinin ardından Demir onun bu sözlerine dayanamadı ve onu terk etme kararından bir anda vazgeçti. Öte yandan hastanede yapılan tomografi sonuçlarına göre kendisine biyopsi yapılması kararlaştırılan Öykü ise hastalığını bildiği için hastaneden kaçarak uzaklaştı, ancak ne var ki taşıdığı bu hastalığın belirtileri iyiden iyiye kendini gösterdi. Tüm bunların yanı sıra Candan Hanım'ın evinde bulunan kıymetli tabloyu soymak isteyen ortağı Uğur'u engellemek isteyen Demir'in Candan'a yakalanmasının ardından Kızım 4.bölüm fragmanı heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, Demir'in kötü bir pozisyonda yakalandığı Canan karşısında zor anlar yaşamasının akabinde Kızım 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZIM 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Med Yapım imzasıyla ekranlara taşınan Kızım 4.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğinde seyirci ile paylaşılacaktır.

KIZIM 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un üstlendiği ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi sevilen oyuncuların oluşturduğu Kızım 4.bölümüyle 12 Ekim Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında seyircisini sürpriz sahneleriyle karşılayacak.

kızım

KIZIM 3.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KIZIMKIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; kaza sonrası Candan, Demir ve Öykü’nün onun evine dönmeleri için ısrar eder ama Demir’in hastane çıkışı başka planları vardır. Uğur tabloları almak için Demir’e yeni bir fikirle gelir. Demir bu riskli fikri kabul edip etmemek konusunda kararsız kalır. Bu sırada Öykü’nün hastane korkusu beklenmedik bir sonuç doğurur. Küçük kız büyük sırını kimseye anlatmazken, kendisinde oluşmaya başlayan değişiklikleri de herkesten saklamaya çalışır. Candan ise, Öykü ve gerçek yüzünü bilmediği Demir’in varlığına iyice alışmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü