Misafirperverliğiyle Silopi Bahar Kapıda’da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Şırnak’a misafir oluyor.

 Misafirperverliğiyle Silopi Bahar Kapıda’da
Misafirperverliğiyle Silopi Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 06.01.2023 17:04 GÜNCELLEME 06.01.2023 17:04

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta doğal güzellikleri, çalışkan ve misafirperver yöre halkıyla Şırnak Silopi gezisine devam ediyor. Bahar Gelir ilk olarak Silopi’de köy ağasının daveti üzerine köylülerle buluştu.  Bahar Kapıda ekibi için hazırlanan mükemmel sofralar göz kamaştırdı. Toplanan köylülerle muhabbet eden Bahar Gelir Silopililerle halaya katılınca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı. 

Silopililerle hoş sohbetin ardından bir sonraki durak mısır tarlaları oldu. Tarım işiyle uğraşanların emeklerini görüntüleyen Bahar Kapıda ekibi rotayı Cudi Dağı’na çevirdi. Cudi Dağı’nda çalışanlar buradaki asfaltit kömürden geçimlerini sağladıklarını belirtti. Bahar Kapıda ekibi bölgenin önemli geçim kaynaklarından olan kömür ocaklarını izleyenleri için görüntüledi. Bahar Gelir son olarak Silopi’de bir eve çat kapı misafir oldu. Tandır ekmeği yapan kadınlarla sohbet eden Bahar Gelir, yaptıkları dumanı üzerinde tandır ekmeğini öve öve bitiremedi. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım