Tarihi seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE TV'de tutuluyor!

Türkiye seçime gidiyor, tarihin en heyecanlı seçimi, sandıkların açılmasıyla birlikte Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarından izleyiciye aktarılıyor.

Tarihi seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE TV'de tutuluyor!
Tarihi seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE TV'de tutuluyor!
GİRİŞ 12.05.2023 19:39 GÜNCELLEME 12.05.2023 19:41

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek, gelişmeler ise anbean Kanal 7 ekranlarında yer alacak.

BİRBİRİNDEN UZMAN İSİMLER SONUÇLARI YORUMLAYACAK

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ile ekranların başarılı ismi Merve Amaç, Seçim Özel 2023 yayınıyla sandıktan çıkan sonuçları hızlı ve doğru bir şekilde ekrana taşıyacak. Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren elde edilen ilk veriler, her biri alanında uzman isimlerin konuk olacağı Seçim Özel 2023’te değerlendirilecek.

Aylardır tüm Türkiye ve dünyanın merakla beklediği seçim gerçekleşiyor, sandıklardan gelen sonuçlar en hızlı şekilde Kanal 7 ekranlarında yorumlanıyor.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Kanal 7 Haber Spikeri Merve Amaç’ın sunacağı ‘Seçim Özel’ programının konukları Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Yusuf Alabarda, Yasin Aktay, Emin Pazarcı, Sevil Nuriyeva, Nuh Albayrak, Murat Özer, Tacettin Kutay, Mesut Hakkı Caşın, Mustafa Kemal Çiçek, Ferhat Murat, Murat Yılmaz, Fadime Özkan, İsmail Kapan, Hikmet Genç olacak. 

Seçim Özel, gün boyu yaşanan gelişmeleri, sokağın nabzını, partilerin genel merkezlerinde yaşananları canlı yayınlarla aktarırken, uzman konuklar sandık sonuçlarını analiz edecek.

En doğru sonuçlar, en güvenilir veriler, çarpıcı analizler ve uzman konukların katılımıyla ‘Seçim Özel 2023’ 14 Mayıs Pazar günü, saat 18.15’te Kanal 7’de… 

CUMHURBAŞKANLIĞI VE 28.DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNE DAİR TÜM GELİŞMELER   ‘SEÇİM ÖZEL 2023’LE ÜLKE TV’DE

14 Mayıs’ta tüm Türkiye sandık başına gidecek, seçim sonuçlarının tüm ayrıntıları Ülke TV’de ekrana gelecek. Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi sonuçları uzman konuklar, gazeteciler ve akademisyenlerin katılımıyla anlaşılabilir grafikler, doğru verilerle Ülke TV ekranlarından izleyiciye aktarılacak.
 
Son zamanların en heyecanlı seçimi gerçekleşecek, sandıklardan çıkan sonuçlar sıcağı sıcağına Ülke TV ekranlarında yorumlanacak.



Sıcak noktalardan bağlantılar, liderlerin açıklamaları, seçime dair son dakika gelişmeleriyle 2023’ün büyük seçimi Ülke TV’den takip edilecek. 

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Turgay Güler, Mustafa Yıldız, Gözde Özyürek ve Sevgi Deniz’in moderatörlüğünde Serkan Fıçıcı, Tacettin Kutay, Murat Özer, Mustafa Kemal Çiçek, Güngör Yavuzaslan, Emin Pazarcı, Gaffar Yakınca, Mahmut Övür, Yusuf Alabarda, Hamit Emrah Beriş, Nebi Miş, Yasin Aktay, Yusuf Özkır, Serdar Arseven ve Mustafa Kartoğlu, sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren sonuçları Ülke TV ekranlarında değerlendirecek. Seçimle ilgili analizler, önemli açıklamalar ve çarpıcı yorumlar Ülke TV’de izleyicilerle buluşacak.
 
Seçimin nabzı güvenilir seçim sonuçları, kritik analizler ve yorumlarla 14 Mayıs 2023 Pazar günü, saat 17.00’de Ülke TV’de tutulacak.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü