TRT bu yaz, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı komedi yapımlarıyla güldürecek!

Yaz sonunda da dizi severleri ekran başına kilitlemeyi amaçlayan TRT, 'Eski Yeni, 'Kendi Düşen Ağlamaz' ve 'Neşeli Günler' adlı komedi yapımlarıyla seyirciyle buluşacak.

TRT bu yaz, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı komedi yapımlarıyla güldürecek!
TRT bu yaz, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı komedi yapımlarıyla güldürecek!
GİRİŞ 23.05.2023 21:18 GÜNCELLEME 23.05.2023 21:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT bu yaz birbirinden eğlenceli 3 yapımı izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Hazırlıkları tamamlanan 'Eski Yeni', 'Neşeli Günler' ve 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizileri izleyenleri kahkahaya boğacak.

TRT Uluslararası Dijital Platform Tanıtım Etkinliği" bu akşam canlı yayınla  TRT 2'de

3 PROJEDE DE BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAK

'Once Again' projesinden uyarlanan 'Eski Yeni' adlı dizide Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Onur Buldu başrol oynuyor. 'Ak yol' ailesinin renkli hikâyesini ekrana taşıyacak dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen oturacak.

'Neşeli Günler' adlı yapım ödüllü iki oyuncu Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i bir araya getirdi.Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yaptığı dizi, tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe'nin mücadelesini anlatıyor.

Üçüncü yapım ise 'Kendi Düşen Ağlama'. NGM imzalı yapımda Hakan Yılmaz ve Selen Soyder başrol oynuyor. Sete çıkan her üç yapımın önümüzdeki ay ekrana gelmesi planlanıyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kmn ccc 11 ay önce Şikayet Et
    Gezici,millet düşmanı sanatçı bozuntularini görmek,seyretmek istemiyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor