Bahar Kapıda ve ekibi Şanlıurfa Halfeti'de ağırlanıyor!

Anadolu’nun her köşesini gezip gizli kalmış bölgelerini ekranlarına taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Türkiye’nin önemli kültür merkezlerinden olan Şanlıurfa’da...

Bahar Kapıda ve ekibi Şanlıurfa Halfeti'de ağırlanıyor!
Bahar Kapıda ve ekibi Şanlıurfa Halfeti'de ağırlanıyor!
GİRİŞ 18.06.2023 15:19 GÜNCELLEME 18.06.2023 15:19

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye'nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir'in içten sunumuyla Bahar Kapıda ile izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta zengin mutfağıyla, köklü kültürüyle Şanlıurfa'dan evlere konuk olacak.

Halfeti Batık Şehir

SULAR ALTINDA KALMIŞ BİR İLÇE: HALFETİ BATIK ŞEHİR

Bahar Gelir Şanlıurfa'da ilk olarak Halfeti'ye uğruyor. Baraj kenarında Halfeti'nin yöresel lezzetlerinden makaşer pilavı ve şabut kebabı yapımına eşlik eden Gelir, eşsiz manzara karşısında bu özel lezzetlerin tadına bakıyor. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Batık Şehir'i tüm meraklılarına ve özleyenlere sunuyor. Sular altında kalan şehri gören Gelir, şehrin tarihini dinlerken duygu dolu anlar yaşıyor.

Bahar Kapıda ekibi son olarak bir kına gecesini ekranlara getiriyor. Şanlıurfa gelenekleriyle yapılan kına gecesinde gelinin altınlarını gören Gelir, şaşkınlığını gizleyemiyor Urfa türkülerine eşlik eden Gelir, kına gecesinde davetlilerin gösterişli kıyafetlerine özenmeden de edemiyor.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler 'Bahar Kapıda' ile Cumartesi ve Pazar 21.20'de Kanal 7'de…

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü