Bahar Kapıda sert iklimi ve sıcacık insanıyla Sivas'ta

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, meraklı soruları ve keyifli sohbetleriyle Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Bahar Kapıda sert iklimi ve sıcacık insanıyla Sivas'ta
Bahar Kapıda sert iklimi ve sıcacık insanıyla Sivas'ta
GİRİŞ 22.12.2023 15:50 GÜNCELLEME 22.12.2023 15:50

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapı'da bu hafta, soğuk iklimi kadar sıcacık insanlarının olduğu birbirinden lezzetli yemekleriyle Sivas'ın Gürün ilçesini ekranlara taşıyor. Gelir, ilk olarak açık havada kadayıf yapan hanımların yanına giderek onlara eşlik etti ve sohbetiyle yine yüzleri gülümsetti.  Daha sonra alabalık tesislerine giderek balık üretimi hakkında bilgi alan Gelir, dere kenarında güveçte gelen alabalığın keyfini çıkardı. Ayrıca havyar üretimine bizzat şahit oldu ve hayatında ilk defa havyar yedi. Sonrasında ise meşhur Sivas kangallarıyla birlikte sürüsünü otlatan bir çobanla eğlenceli dakikalara imza attı. 

Son olarak tandırda Sivas’ın meşhur ketesini yapan marifetli hanımlara eşlik eden Gelir, tandırda kete pişirmeye çalıştı fakat tandırın sıcaklığını görünce ne yapacağını şaşırdı. Bir yandan şikayet eden bir yandan işini yapan Gelir, herkesi güldürdü.

Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti