Bahar Kapıda, Kış Turizminin Göz Bebeği Kars'ta

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda bu hafta, doğu ekspresinin son durağı Kars'tan bembeyaz görüntülerle evlere konuk oluyor.

Bahar Kapıda, Kış Turizminin Göz Bebeği Kars'ta
Bahar Kapıda, Kış Turizminin Göz Bebeği Kars'ta
GİRİŞ 09.02.2024 17:43 GÜNCELLEME 09.02.2024 17:43

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapıda bu hafta beyaz örtüsü, kaşar peyniri, kazı ve birçok doğal güzelliğiyle meşhur Kars'ı ekranlara taşıyor. Soğuğa aldırış etmeden karlar üzerinde çekerek programına başlayan Gelir, meşhur Kars kazlarını görünce sevmek için yerinde duramadı. Gelir, daha sonra kar kış demeden tandırda ekmek yapan teyzelerle içleri ısıtacak sohbetlere imza attı. 

Sonrasında Gelir, sürüsüne kurt saldırısı olduğunu anlatan çobanın hikayesini dinlerken koyunların hareketlenmesiyle küçük çaplı bir panik yaşadı. Son zamanların gözdesi doğu ekspresine binen Bahar Kapıda ekibi, yolcularla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Herkesi Kars'a tatile davet eden Gelir'in trende yolcularla birlikte oynadığı neşe dolu anlar ekranlara yansıdı. 

Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 19:00'da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!