Preşant, Arti'nin peşini bırakmıyor!

Sevilen dizi Bahar Yeli’nde; sürekli Arti'yi düşünen Yaş, ona aşık olduğunu fark eder. Arpita ile olan fotoğrafında da onu görünce Arti'nin doğru kişi olduğunu anlar. Yaş ve Arpita'nın fotoğrafında Arti'nin olması tesadüf mü?

Preşant, Arti'nin peşini bırakmıyor!
Preşant, Arti'nin peşini bırakmıyor!
GİRİŞ 19.02.2024 14:07 GÜNCELLEME 19.02.2024 14:07

54.Bölüm 

Preşant, Yaş ile olan arkadaşlığını kullanarak ondan evliliği hakkında bilgi almaya başlar. Zaman zaman akıl vererek Yaş'ı yönlendirir. Arti, Preşant ile olan geçmişini henüz Yaş'a söyleyememişken Preşant, Arti'yi tekrar kazanmaya karar verir. Öte yandan Arti, Paridi'ye tüm gerçeği bildiğini söyler ve Pratik'e her şeyi anlatmasını tavsiye eder. Paridi ise korktuğunu söyleyerek Arti'den bunu saklamasını ister. Mahkeme gününün erken bir tarih olması, Paridi'nin avukatlığını yapan Pankaç'ı hazırlıksız yakalar.  Arti ve Yaş, ölen yapımcı Mehta'nın eşinin peşine düşer. Arti ve Yaş, Paridi'yi kurtarabilecek mi?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...