Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başkent Kulisi'nde
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 15.03.2024 15:10 GÜNCELLEME 15.03.2024 17:21

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor. Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Orta vadeli programda hedefler tutuyor mu? Seçim öncesi dövizde dalgalanma oluyor. Kurlarda bu artış normal mi? Yeniden bir dolarizasyon tehlikesi mi baş gösterdi? Seçimden sonra ciddi kemer sıkma kararları gelecek mi? Devalüasyon ve vergi artışları olur mu? Vatandaş ekonomide iyileşme olduğunu, alım gücünün arttığını, her şeyin yoluna girdiğini ne zaman hissetmeye başlar? Belediyelerin kaynağa ulaşmasında bir engel var mı? Kaynak adil dağıtılıyor mu?" sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Özel hastanede yenidoğan vurgunu