Ben Bu Cihana Sığmazam'daki eksikliği fark edilecek! Bu veda hafızalardan çıkmayacak

Nefeslerin tutularak takip edildiği Ben Bu Cihana Sığmazam'da şok etkisi oluşturacak bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Erdal Andiz Ünal'ın üstlendiği 'Burhan Şavlı' karakterinin macerasına nokta koyuldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'daki eksikliği fark edilecek! Bu veda hafızalardan çıkmayacak
Ben Bu Cihana Sığmazam'daki eksikliği fark edilecek! Bu veda hafızalardan çıkmayacak
GİRİŞ 23.03.2024 16:09 GÜNCELLEME 23.03.2024 16:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Transferlerin yanı sıra ayrılıklarla da medya gündemini meşgul eden Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü oldu. Senaryo gereği Behçet Şavlı'nın kardeşi olarak kameralar karşısına geçen Erdal Andiz Ünal'ın hikayesi sona erdi. Son bölümde 'Burhan Şavlı' karakteri bombalı saldırıda yaşam savaşını yitirdi. Ve böylece Erdal Andiz Ünal için Ben Bu Cihana Sığmazam'da ayrılan sürenin sonuna gelindi.

Gönül Dağı'na bakın kim geri dönüyor! O ismi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınızGönül Dağı'na bakın kim geri dönüyor! O ismi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan Ayrılan Diğer Oyuncular!

Erdal Andiz Ünal'ın yanı sıra Adnan Biricik, Fatih Hürkan, Ozan Akbaba, Erdoğan Kasımoğlu, Reşit Berker Enhoş ve İsmail Demirci gibi isimler de ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmenlik koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu, senaryosunu Zülküf Yücel ile Zehra Yücel'in kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 61.bölümüyle 19 Mart Salı tarihinde ATV ekranlarında yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    Gönül dağı gibi aile icinde izleyebilecegimiz anadolunun saftemiz.insana verdiği değerleri sergileyen örflerimizi adetlerimizi insanı değerlerimizi anlatan dizi filimlerin daha sık ekrana getirilmesi gelecek kusaklara isik tutmasi yonunde cok isabetli birdizi insallah bunun gibi dizilerin arkasi gelir. Yalanın entrikaların cinselliğin on plana çıkaran dizilerden kurtulmak dilegiyle
    Cevapla
  • Behsat 1 ay önce Şikayet Et
    En kaliteli dizi seyredilecek aile dizisi gönül dağı 1 numara
    Cevapla
  • Ömer Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Ben de teşekkür ederim
    Cevapla
  • yozgatlı 1 ay önce Şikayet Et
    birde şu dizideki hanım ağalar ve kadın hakimiyeti nedir bu kadar ve çift karı. topluma çok kötü bir örnek.
    Cevapla
  • Bekir T. 1 ay önce Şikayet Et
    Mafya dizilerinde halk bıktı artık, ayrıca bunalımlı gençlerimiz olmadık kahramanlara özenmeye başladı, ne olur doğru dürüst, gençlerimizi olumlu yönde teşfik eden diziler olsun, olamazsa hiç olmasın.
    Cevapla
  • Makul 1 ay önce Şikayet Et
    Olur mu Ama, hiçbir niteliği olmadığı halde erkeklik egosunu besleyerek insanları iyi hissettiriyor. konusu bir düşman ilan edip Onu şöyle pusuya düşürmek böyle silah sıkmak çoooook faydalı ülkemiz kurtulacak. Akilli nitelikli insanlarin is yapmasi, izleyici nitelikleriyle bagdasmaz, bag kurulmaz, izlenmez.
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Evet haklısın kılıç kalkan ok yay kaldı ya bu dönemde böyle dizileri seyretmek lazım
    Cevapla
  • Belalı 1 ay önce Şikayet Et
    İzleme bilader biz çatapatı seviyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü