Alparslan Büyük Selçuklu'yla kalpleri kazanmıştı! 'Ekrana döneceğim' deyip müjdeyi verdi

Son olarak TRT1'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Barış Arduç nihayet suskunluğunu bozdu. Yepyeni bir projeyle ekranlara döneceğinin müjdesini veren Barış Arduç, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Alparslan Büyük Selçuklu'yla kalpleri kazanmıştı! 'Ekrana döneceğim' deyip müjdeyi verdi
Alparslan Büyük Selçuklu'yla kalpleri kazanmıştı! 'Ekrana döneceğim' deyip müjdeyi verdi
GİRİŞ 26.04.2024 09:23 GÜNCELLEME 26.04.2024 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında aylar önce final yapan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Barış Arduç'tan heyecan verici haber geldi. Üstlendiği 'Sultan Muhammed Alparslan Bey' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Barış Arduç yeni projesini ilk kez hayranlarına açıkladı.

Gönül Dağı'na bakın kim geri dönüyor! O ismi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınızGönül Dağı'na bakın kim geri dönüyor! O ismi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Barış Arduç, “En geç Mayıs ayı gibi setlerde olacağım. Çok detay vermeyeyim ama öncelikle sinema filmi ile izleyicilerin karşısına olacağım. Dizi için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni sezonda diziyle ekranlara döneceğim” şeklinde ifadelere yer verdi.

Barış Arduç Daha Önce Hangi Projelerde Yer Almıştı?

Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon Ailem İçin, Kiralık Aşk, Kuzgun, Çukur, Kiralık Aşk.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da hiç hesapta olmayan veda! 1 isim daha ATV dizisinden gidiyorBen Bu Cihana Sığmazam'da hiç hesapta olmayan veda! 1 isim daha ATV dizisinden gidiyor

Barış Arduç En Son Hangi Dizide Rol Almıştı?

2021-2023 arasında TRT1 ekranlarında yayına giren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer aldı ve etkileyici oyunculuk performansıyla milyonların beğenisini kazandı. Burada Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğeni, Seferiye Hatun'un eşi ve Büyük Selçuklu Devleti'nin 2.Sultanı karakteriyle izleyicilerin karşısına geçti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Sencer beyi daha çok özlüyoruz
    Cevapla
  • Cemil 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Kim ne iş yapiyor
    Cevapla
  • Cesur 1 ay önce Şikayet Et
    Sanki biz barışı seyrediyorduk yınal bile daha iyi Alparslan olurdu keşke başka oyuncuyla devam etselerdi
    Cevapla
  • Fenasi cabbar 1 ay önce Şikayet Et
    Evet barışı değil Alparslan ı seyrediyor duk kendini mandıra sandı
    Cevapla
  • talep 1 ay önce Şikayet Et
    malazgit savaşı çekilmeden diziden ayrıldı. alpaslan malazgirt adında bir dizi çekilebilir. alpaslan dizisi kaldığı yerden yeni bir oyuncu ile çekilse izleriz. selçeuk beyin dizi çekilse izleriz. selçuk beyin doğuşu yetişmesi ordunun başına geçmesi oğuz yabguluğu saray entrikaları selçuk beyin saraydan ayrılması müslüman olması torunların yetiştirmesi. müthiş bir hikaye olur.
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Hayatın kendisi bir oyun. Bu oyunun eğlencenin kurallarını puanını cezasını belirleyen Allah'tır cc. Her şey kayıt altına alınıyor. Herkes kendi videosunu çekiyor. Büyük mahkemede eller konuşacak ayaklar şahitlik edecek 5d görüntüsü gibi göz önünde bulundurularak hesabını verecekler insanlar. Kitabımız sağ elden verilmelidir
    Cevapla
  • Tural 1 ay önce Şikayet Et
    Sırlar kapısı, büyük buluşma çox izləmisən?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?