TRT'nin sürpriz dizisi Gassal için geri sayım başladı! Usta oyuncu seyir zevki yaşatacak

TRT1'in Teşkilat ve Yürek Çıkmazı dizilerinde rol alan Mesut Akusta, tercihini yine TRT'den yana kullandı. Akusta, TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayın hayatına başlayacak Gassal dizisiyle gümbür gümbür geliyor.

TRT'nin sürpriz dizisi Gassal için geri sayım başladı! Usta oyuncu seyir zevki yaşatacak
TRT'nin sürpriz dizisi Gassal için geri sayım başladı! Usta oyuncu seyir zevki yaşatacak
GİRİŞ 20.04.2024 09:15 GÜNCELLEME 20.04.2024 09:15

Teşkilat'ta 'Mete Yücesoy' ve Yürek Çıkmazı'nda ise 'Yılmaz Tekin' karakteriyle kameralar karşısına geçen Mesut Akusta'nın yeni adresi belli oldu. Akusta, Selçuk Aydemir’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve TRT'nin dijital platformu Tabii'de ekran macerasına atılacak olan “Gassal” dizisiyle anlaşma sağladı.

 

Senaryosunu Sümeyye Karaarslan'ın kaleme aldığı Zera Medya imzalı Gassal dizisine evet diyen Mesut Akusta'nın yeni rolü netlik kazandı. Toplamda on bölümden oluşması planlanan ve Ahmet Kural'ın başrolünü üstleneceği Gassal dizisinde 'Haris' karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre, yeni sezon için de yeni aldığı teklifleri değerlendiren Mesut Akusta, Gassal'da Ahmet Kural’ın rol aldığı Gassal karakterinin babasını rolüyle kameralar karşısına geçecek. Farklı bir mizah anlayışı olan dizide ölümle yüzleşince kendisini yıkayacak adamı aramaya başlayan Gassal’ın hikâyesi gözler önüne serilecek.

Bilindiği üzere Mesut Akusta, Yürek Çıkmazı, Teşkilat, Babil, Yüzleşme, Börü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yıldızlar Şahidim, Ölene Kadar, Karagül, Ezel, Kurtlar Vadisi Pusu, Çocuklar Ne Olacak, En Son Babalar Duyar, Kurşun Yarası, Deli Yürek, Kara Yürek gibi dizilerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!