İsrail'den sinagog saldırısına ilk tepki

İsrail Başbakanı Netanyahu: "İbadet etmeye gelen Yahudi vatandaşlarımızın acımasızca öldürülmesine sert şekilde cevap vereceğiz"

İsrail'den sinagog saldırısına ilk tepki
İsrail'den sinagog saldırısına ilk tepki
GİRİŞ 18.11.2014 10:17 GÜNCELLEME 18.11.2014 10:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'te sinagoga düzenlenen saldırıya ilişkin, "İbadet etmeye gelen Yahudi vatandaşlarımızın acımasızca öldürülmesine sert şekilde cevap vereceğiz" dedi.

Netanyahu basına yaptığı açıklamada, "Sinagoga düzenlenen saldırı,Hamas ve Ebu Mazen'in (Mahmud Abbas) kışkırtmaları ve uluslararası camianın bunu sorumsuz biçimde yok saymasının sonucudur. İbadet etmeye gelen Yahudi vatandaşlarımızın acımasızca öldürülmesine sert şekilde cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • devam...... 9 yıl önce Şikayet Et
    devamını bekleriz.....!!!!
    Cevapla
  • Demir ersoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Ömer camisinde sabahnamazını kılarken şehid edilen 60 filistinliyi hatırladım daha geçen hafta mescidi aksada yaptıklarını diyer bir camiyide yakmışlardı bunları yapanların hiçbirtanesinin yargilandığını duymadım sıra kendilerine gelince acımasızca karşılık vereceklermiş nezaman sizin acıma duygunuz olduki şimdi farklı olsun hçbir dinin kutsallarına saldırılması doğru deyil fakat avrupada her gün 2 kami kundaklanyor tepki nerede amma sinagoga gelince kuyruklarına basılmışcasına hep birlikte teoki vermekteler.
    Cevapla
  • HASAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Demir Ersoy ağabey dediğin tamamen doğru.
    Cevapla
  • Mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    terör devleti lanetlik terörist yöneticiler bu saatten sonra her şey lehinizedir. Belki de anladığınızdan ötürüdür ki; Balkanlara ve selanik gibi yerlerde kümelenmeye yer edinmeye başladınız bir kaç yıldır.Kaçışınız bile çare olamayacak yeryüzünde..
    Cevapla
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    ulan d!!!siz kimleri öldürüyorsunuz?tabiki temenni hiç bir ibadethaneye saldırının olmaması.amaher şeyin bir sabrı var,sabrına yenik düşen olacak tabiki?keşke olmasa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi
Kupayı yarım görenler şaşırıyor! Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde tarihi olay!