IŞİD'den American Sniper'a gönderme

IŞİD, Oscar’a aday gösterilen Keskin Nişancı filmine gönderme yaparak, örgüt üyesi bir keskin nişancının videosunu yayınladı.

GİRİŞ 25.02.2015 16:33 GÜNCELLEME 25.02.2015 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD, geçtiğimiz pazar gecesi yayınlan Oscar töreninde ödüle aday olarak gösterilen American Sniper (Keskin Nişancı) filmine gönderme niteliğinde bir video yayınladı.

Videoda, örgüt üyesi bir keskin nişancının bulunduğu noktadan kendisine saldırı düzenlemeye çalışan kişileri hedef alarak vurduğu görüntülere yer verildi. Suriye’nin Deyrizor bölgesinde çekildiği belirtilen görüntülerde keskin nişancının kimliğinin gizlenmesine büyük önem verildiği anlaşılıyor.

Hollywood yapımı American Sniper (Keskin Nişancı) filmi, Amerikan tarihindeki en ölümcül keskin nişancı olarak nitelendirilen Chris Kyle’ın hayatını anlatıyor. Film, yoğun bir şekilde Amerikan propagandası yapması sebebiyle çeşitli çevrelerden tepki toplamıştı.

YORUMLAR 1
  • ihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi izledim, amerikan propagandası, sözüm ona vatanını ve ulusunu seven iyi niyetli bir amerikan askerinin, vatan ve millet aşkını anlatıyor. Aklımın almadığı hangi ana çocuğunun eline bonba verip göz göre göre çocuğunu ölüme yollar, ve çocuğu ölünce onun elini değilde bonbayı tutar. Neyseki gerçek karakteri gebertmişler gerçek hayatta bir süre sonra.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı
Beş siyasi parti yeni ittifak kurdu