MHP'den ilk istifa haberi geldi

Çanakkale’de, geçen seçimde kazandığı bir milletvekilini erken seçimde yitiren MHP’de, İl Başkanı İsmet Balkan istifa etti.

MHP'den ilk istifa haberi geldi
MHP'den ilk istifa haberi geldi
GİRİŞ 02.11.2015 01:11 GÜNCELLEME 02.11.2015 10:40
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Erken seçimlerde MHP’nin Çanakkale il genelinde aldığı seçim sonuçlarının ardından MHP İl Başkanı İsmet Balkan istifa ettiğini açıkladı.

Balkan, yaptığı açıklamada, "İstifa etmek de bir hizmettir. Demokrasilerde vardır. Canla başla çalıştık, ancak kendimizi demek ki yeteri kadar iyi anlatamamışız. Bu nedenle istifa etmeyi uygun gördüm. Ama ölene kadar partimizin hizmetindeyim. MHP onurlu ve dürüst, memleket sevdalısı insanların yeridir. Ama ben şöyle bir tespitte bulunacağım; Türk milletinin algısı değiştirildi ve o algı sonucunda da gerçekten doğrular çok da öyle fazla verilmeden bambaşka bir zihniyet yaratıldı. Sonuç itibariyle de bizim açımızdan beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı" dedi.

YORUMLAR 41
  • Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    ''İstifa etmek de bir hizmettir.'' demiş. Sizin yapabileceğiniz en hizmet istifa etmek zaten...
    Cevapla
  • emel 8 yıl önce Şikayet Et
    hemen ıstıfa yap senı kımse ıstemıyor
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli gitmeli ona hayır dedi ülkücüler olay bu bahceliden hayır demeyi öğrendiler
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Zorluklar insanı olgunlaştırır geriletmez. Siz kötü insanlar olmasaydınız biz iyiler de olmazdık. Allah inananlarla beraberdir. O yüzden sizler de iyi olmaya bakın. Yoksa bu dünyada chp-mhp-hdp-fetö ile mutlu olamayacağınız gibi öteki dünyada da cehennem sizi beklemektedir. uyarayım istedim mhp li kardeşlerimi
    Cevapla
  • Alton 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogrusu bahceli kendini feda etti.ulkeyi hainlere birakmadi.bir kurt olarak gercek su ki takdire sayan bir liderdir.tek kusuru inadi.en azinda secim hukumeti icin birseyler yapabilirdi.tebrikler Akparti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu