Saniye saniye hırsızlık anı VİDEO

Sarıyer'de, alışveriş merkezinde cep telefonuyla konuşan bir kadını takibe alan şüphelilerin hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 25.12.2011 13:18 GÜNCELLEME 25.12.2011 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadın şüphelilerin bir saniye içinde çantadan yankesicilik yapması polis ekiplerini bile şaşırttı. 4 zanlı güven timlerince yakalandı.

Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olayda, iki kadın şüpheli cep telefonuyla konuşan bir kadını gözlerine kestiriyor. İlgisini cep telefonuyla konuştuğu kişiye veren kadın, hiçbir şeyden habersiz yürürken, şapkalı iki şahıs arkadan yaklaşıyor.

Kadının omzunda asılı bulunan çantanın içindeki bir miktar parayı el çabukluğuyla bir saniye içinde çalan hırsızlar, arkalarını dönerek hemen uzaklaşıyor.

Bu esnada mağdur kadının hiçbir şeyden haberi olmuyor.



Polis ekiplerince takip edildiklerinin farkına varmayan zanlılar, saniye saniye güven timleri tarafından izlendi. Attıkları her adım güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliler Cansu Ç., Derya S., Ebru B., ve Zeliş Ö. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Birçok suçtan kaydı bulunan şüphelilerin AVM’lere giderek vatandaşlardan yan kesicilik yöntemiyle cep telefonu, para gibi kıymetli eşyalar çalmaya çalıştığı öne sürülüyor.

İstinye Şehit İsmet Bodur Polis Merkezi’nde ilk işlemleri tamamlanan zanlılar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına hakaretler yağdırdı. Şüpheliler bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilecek. 

YORUMLAR 1
  • Kerem 12 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil.. Yakalasan ne olur ki? Dosyasına baksan bir dolu aynı suçtan sabıkası var. En fazla 4 - 6 ay yatar çıkar. Bu tür hırsızlık yapan insanların halka teşhir edilmesi lazım ki bir daha bir daha başkalarının canını yakmasınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...