Mansur Yavaş resmen CHP'nin aday adayı

Yavaş'ın resmen CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğu öğrenildi.

Mansur Yavaş resmen CHP'nin aday adayı
Mansur Yavaş resmen CHP'nin aday adayı
GİRİŞ 19.12.2013 16:35 GÜNCELLEME 19.12.2013 17:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Öğle saatlerinde sürpriz bir şekilde ABD Büyükelçisi Ricciardone ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğleden sonra da parti genel merkezinde Mansur Yavaş ile görüştü. Yavaş'ın CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğu öğrenildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Genel Merkez'deki makamında bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Yavaş, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu görüşme sonrası Mansur Yavaş'ın CHP Ankara Büyünşehir aday adayı olduğunu belirtti.

 

YORUMLAR 15
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    mhp den chp ye . şimdi bişey yazacam zıplayacaksınız Sayın Başbakan mhp chpnin arka bahçesi dediğinde kızmıştık. mansur yavaş mhp den bbp den hatta ve hatta bdp den aday olsa kimse bu kadar yadırgamazdı bende mansur yavaşı çok severdim ama kalitesini ortaya koyduğuna göre konuşacak bişey kalmadı..
    Cevapla
  • Orhan Canan 10 yıl önce Şikayet Et
    Formatörün yüzü gülüyor !. Ankara mansurdan iyisini mi bulacak ? mehepede olmadı bari cehap da deneyelim. Farkımız yok zaten, piyasada adam kıtlığı olunca sarıgül gibi mansuruda çaresizce kabul edebilmeniz takdire şayan :)
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Taşlar iyice YERİNDEN oynuyor anlaşılan, YAVAŞ, YAVAŞ... Peki bu durum neyi gösterir? Çaresizlik mi? İlkesizlik mi?... Hep dediğimiz gibi, MERKEZ PARTİ olduğunu baştan iddia edersen, eyvallah.. her yönden aday olabilir partinde.. eski ANAP, bugün AKP gibi.. Ama kendini SAĞ, yada SOL parti olarak tanımlarsan( hatta fazlaca SAĞ VE SOL olarak) bu çeşit BİRLİKTELİK pek anlaşılır veya ANLATILABİLİR bir durum değil bence..
    Cevapla
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet milliyetçi parti yazanlar. chp nin 6 okundan bir tanesi milliyetçilik bir tanesi cumhuriyetçilik bilmeyenler varsa 6 okun ne anlama geldiğini okusunlar chp de milliyetçi bir partidir biraz okuyun zahmet olacak ama
    Cevapla
  • palandöken 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP VE CHP ortak koalisyonu.. hımm ilginç.. . al birini vur ötekine..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklandı!
Şimdiye kadar yaşamış en zengin firavundu! İlk kez yüzü görüntülendi...