AK Parti'nin adayı Resul Kurt'un ziyareti vatandaşları memnun etti

AK Parti'nin Adıyaman 1. sıra milletvekili adayı Resul Kurt, köy köy dolaşıyor. Depremden dolayı evleri yıkılan ve ihtiyacı olan vatandaşlarla yakından ilgilenen Kurt'un ziyareti vatandaşları memnun etti.

AK Parti'nin adayı Resul Kurt'un ziyareti vatandaşları memnun etti
AK Parti'nin adayı Resul Kurt'un ziyareti vatandaşları memnun etti
GİRİŞ 17.04.2023 22:27 GÜNCELLEME 18.04.2023 00:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Adıyaman 1. sıra milletvekili adayı Resul Kurt, Ramazan'ı Adıyaman'da hemşerileriyle birlikte geçiriyor. Seçim çalışmalarını yürüten Kurt, bütün köyleri tek tek gezip vatandaşın sorunlarını dinliyor. 

Depremden dolayı büyük zarar gören köyleri de ziyaret eden Kurt, özellikle konteyner ihtiyacı olan köyler için elinden geleni yapacağını söyledi. Kurt vatandaşın ihtiyaçlarını tek tek not etti.

Adıyaman'ın kalkınması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Kurt, Adıyaman'ı yeniden imar etmek için de hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

KÖYLÜLER ZİYARETTEN MEMNUN OLDU

Koçali, Palanlı, Ormaniçi(Algan), Rezip, Şemikan, Varlık ve mezraları, Bağlıca, Gökçay, Doğanlı, Mestan, Çatalağaç, Ağaçkonak ve mezrası, Yedioluk, Kozan, Çamlıca, Bahçe köylerini gezen Kurt'un ziyareti köylüleri memnun etti. 

DESTEK SÖZÜ

Kurt'a büyük ilgi gösteren vatandaşlar, seçimde destek sözü verdi. Kurt gittiği her köyde özellikle de çocukların da ilgi odağı oldu.

Kurt kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklara oyuncaklar hediye etti ve onlarla fotoğrak çektirmeyi ihmal etmedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • lutfü 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Resul KURT çalışma hayatının bir çok eksik yönlerini tespit eden değerli bir yazar ve düşünürdür. Ben inanıyorum ki Şube Müdürleri için birkaç yıl önce köşesinde yazarak tespit ettiği adaletsizliği Meclise taşıyarak giderecektir. 7 Ocak 2016 Perşembe Şube müdürleri ne istiyor? Şube müdürlerinin seslerine kulak verilmesi, Daire Başkanı ile aralarında oluşan uçurumun giderilmesi...
    Cevapla
  • özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel adamsın Resul Bey vesselam... Bir de meclise girince bizim Staj mağduriyetine el atmanı talep ediyoruz senden. 240 bin Staj Mağduru buruk şekilde bekliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit