Kılıçdaroğlu Kavala ve Demirtaş'ı savundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.10.2023 13:56 GÜNCELLEME 17.10.2023 14:46
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TBMM'de, CHP grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle;

Filistin halkının kendi topraklarına kavuşmasını istiyoruz. Biz akan kanların durdurulmasını istiyoruz. Orta Doğu'ya barışın Türkiye'ye getirmesini istiyoruz.

Amasra maden faciası dolayısıyla oraya gittik. 43 madencimiz hayatını kaybetmişti. Göz göre göre 43 işçi ölüme gönderildi. Yüzde yüz kusurlu bulunan TTK müdürü terfi edildi. Davayı yakından izliyoruz.

Yüzde 50 cinsiyet kotasını getireceğiz. Çünkü CHP büyük tarihsel dönüşümün her zaman öncüsü olmuştur, burada da olacaktır.

KAVALA VE DEMİRTAŞ'I SAVUNDU

Adalet. Kocaeli’nde yaptığımız toplantıda bazı olayları açıklayacağımı ifade etmiştim. Balzac’ın söylediği önemli bir cümlesi vardır. Kanunlar güçlüleri delip geçtiği, ama zayıfların ise takılıp kaldığı bir örümcek ağına benzer. Haklı olanların mahkemede, haksız olanların dışarıda olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, Çiğdem Mater, Can Atalay, Batuhan Çolak… bu kişiler içerde uyuşturucu baronları dışarda.

Mecliste bir tezkere görüşülüyor. Biz CHP olarak ve doğrudan doğruya terör örgütü saldırısına uğrayan biri olarak teröre her zaman karşı çıktım. Bizden ne isteniyorsa eyvallah. Bir tezkere getirdiler, güzel.

O tezkerede şunlar yazıyor: TSK'nın gerektiği taktirde sınır dışı gidecekler.

Ama aynı amaçlara matuf olmak üzere yabancı silahlı kuvvetlerin ülkede bulunması' kısmı ile devam ediyor. Nasıl olur da yabancı askerler buraya gelir. Biz kendi ülkemizde yabancı asker postalı istemiyoruz.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • tepki 6 ay önce Şikayet Et
    chp ve hainlerin hayatlari hainleri terør savunmak ile gecti cikip sehit gazi ailerine destek vermezler hainler yuzsuz utanmazlar
    Cevapla
  • kenan 6 ay önce Şikayet Et
    O Kavala, S Demirtaş vb Türk halkına müteaddit defalar doğrudan silah çeken, aynı zamanda azmettiren, finansal destek sağlayan, propaganda yaparak teşvikte bulunan ve BİNLERCE insanın kanını döken Terörist Yahudi 'lerin uzantısıdırlar. Bunlara paravan olmaya çalışan Kemal Kılıçtaroğlu bu SOYKIRIM ve TERÖR girişimine sürekli destek vermesi nedeniyle ACİLEN tutuklanmalıdır.
    Cevapla
  • Korkut Ata 6 ay önce Şikayet Et
    Tutuklanmamalı..Yeni bir Cengiz Han gelmeli,Dilini koparıp, kulağına erimiş kurşun döküp sağır ettikten sonra sokağa salmalı..Nokta..
    Cevapla
  • adam 6 ay önce Şikayet Et
    Amma luzumsuz işlerle uğraşıyorsun be adam birde Filistin diyorsun. Bak İsraile bırak teröre hizmet edip destek vereni kafasına uymayan ve kuklası olmayan ğdtelik komşudaki bir siyasi yapıyı bitirmek için oradaki tüm halkı katlederek cezalandırıyor. Biraz akıl izan basiret be adam.
    Cevapla
  • akın 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adam bunlarda ne buldu anlamadım gizli bir işleri var muhakkak
    Cevapla
  • 68 dadaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adam nasıl parti başında kalıyo hayret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?