İYİ Parti finali Ankara ile yapacak!

Yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını açıklamaya başlayan İYİ Parti'de açıklanacak son ilin başkent Ankara olması bekleniyor...

GİRİŞ 18.12.2023 10:05 GÜNCELLEME 18.12.2023 14:03
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

CHP'nin iş birliği teklifini reddeden ve yerel seçime tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de büyükşehir belediye başkan adaylıkları arasında açıklanacak son il başkent Ankara olacak.

Seçim yaklaştıkça partiler adayları peş peşe açıklamaya başladı. İYİ Parti şu ana kadar 100'den fazla noktada adaylarını açıkladı. Büyükşehirler arasında ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ümit Özlale, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mesut Dedeoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Muhammet Erkan aday gösterildi.

YENİ YILDA ÖNCE İSTANBUL SONRA ANKARA AÇIKLANACAK

Gözlerin çevrildiği İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları ise 2024 yılının başında açıklanacak. Edinilen bilgiye göre, beklenenin aksine İstanbul değil Ankara açıklanacak son il olacak. Ankara için yakın zamanda Cengiz Topel Yıldırım ve İYİ Parti Adana milletvekili Ayyüce Türkeş'in ismi geçmişti.

NEVŞEHİR VE UŞAK BELEDİYE BAŞKANLARI AÇIKLANACAK

Ayrıca İYİ Parti'nin bu hafta içinde Nevşehir ve Uşak belediye başkan adayları açıklanacak. Nevşehir belediye başkan adayının, 2019'da AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen ve 2021 yılında sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa edip daha sonra İYİ Parti'ye katılan Rasim Arı'nın olacağı öğrenildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • M.R.A. 4 ay önce Şikayet Et
    Millet talanın önüne geçebilmek için Akşener demişti.Onda gördüğü bir ışık veya ufaktan bir beklenti yoktu.Yolsuzluk olmasın da,yerinde otursun yeter dedi.Gördük ki al birini vur ötekisine.İmkanı olan çok,iktidarı ele geçiremeyen de elinden geldiği kadar çalmış.Abdurrahman Çelebiliği dahi taşıyamadı Akşener.
    Cevapla
  • Koray 4 ay önce Şikayet Et
    İyi partiyi bilmem ama Meral apla siyasi finali yerim seçim ile yapacak
    Cevapla
  • Sayın 4 ay önce Şikayet Et
    Ankara da final maçı chp ile iyi parti arasın da doksan dakika gol Ekrem’den geldi Meral uzun bir pas atarak defans topu uzaklaştırdı. Maçın hakimi sakatlık olduğunu bildirdi chp den Özgür özel girdi lakin taraflar arasında küfürlü hakaretler dizboyu maçın hakim ertelemek zorunda kaldı. Final maçı başka bahara Meral …
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Kadını el kol hareketlerine bakın. Bu nasıl konuşma ? Nasıl diksiyon?
    Cevapla
  • Nacar 4 ay önce Şikayet Et
    İp İstanbul ve Ankara da aday çıkarmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım