Erdoğan: Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'la ilgili konuştu. Erdoğan, "Murat Bey gerçekten heyecan dolu. İnanıyorum ki Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" dedi.

GİRİŞ 26.01.2024 15:53 GÜNCELLEME 26.01.2024 15:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nin çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Yerel seçim çalışmalarına ilişkin nasıl bir planı olduğu sorulan Erdoğan, yarın İzmir'de olacağını ve hem aday açıklamaları yapacaklarını hem de geniş kapsamlı büyük bir kapalı spor salonu toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.

Ertesi gün Eskişehir'e geçip aynı şekilde aday tanıtım toplantısı yapacaklarını aktaran Erdoğan, "Eskişehir'i önemsiyoruz. İzmir'i önemsiyoruz. Buralarda yapacağımız bu toplantılarla da inşallah nasıl ki İstanbul, Ankara'da çok çok güçlü sesler çıkardıysak buralarda da güçlü sesler çıkararak yani Cumhur İttifakı'nın nasıl 31 Mart'a hazırlandığını göstereceğiz." diye konuştu.

Murat Kurum duyurdu: İstanbul'a 'Siztem' geliyorMurat Kurum duyurdu: İstanbul'a 'Siztem' geliyor

İstanbul'da tarihi gün: Murat Kurum dev projeleri tek tek açıkladı!İstanbul'da tarihi gün: Murat Kurum dev projeleri tek tek açıkladı!

"MURAT BEY HEYECAN DOLU"

AK Parti'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Murat Kurum'un açıkladığı projelere ilişkin değerlendirmesi sorulan Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu toplantısında olduğu için lansmanın tamamını izleyemediğini belirterek, "Ama izlediğim bölümlerde Murat Bey gerçekten heyecan dolu, İstanbul'un bütün konularına ne denli hakim olduğunu gördüm ve bundan dolayı da bir genel başkanı olarak, bir Cumhurbaşkanı olarak mutluluk duydum. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yaparsa AK Parti yapar gerisi yatar
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 3 ay önce Şikayet Et
    İmamoğluda vatandaşla kavga ediyor.Projesi olmayınca tek yapacağı şey VATANDAŞLA KAVGA etmek.Bugüne kadar yaptığı şeyi şimdi yine yapmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 3 ay önce Şikayet Et
    Murat Kurum İstanbul için tam isabet.şimdi sıra istanbul seçmeninde.Ya refahı seçecekler yada bir 5 sene daha imansızoğlunun zulmünü yaşamaya devam edecekler
    Cevapla
  • cevdet 3 ay önce Şikayet Et
    emekliye seyyanen zammmmmm
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sen kaç para istiyorsun vatanını satmak için sen git CHP hdp yada dem yada pkk ver oyunu senin oyundan hayir gelmez
    Cevapla
  • Kaan 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen başkan yola devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?