Akşener'in 'Gözü başka mevkilerde' sözlerine İmamoğlu'ndan cevap!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi için "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde" sözlerini sarf eden İYİ Parti lideri Meral Akşener'e cevap verdi.

GİRİŞ 19.02.2024 14:33 GÜNCELLEME 19.02.2024 14:34
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyaset gündeminde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" ifadelerine cevap verdi.

“MUHATAP OLMAYACAĞIM”

İmamoğlu, "İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık” dedi.

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 32
  • Gebzeli 2 ay önce Şikayet Et
    CHP NİN ESKİ CHP İLE ATATÜRK LE ZERRE ALAKASI KALMAMIŞTIR...DEM LE İTTİFAK.....ATATÜRK BÖYLE BİR ŞEY YAPARMIYDI....ONLARI CHP NİN KAPISINDAN SOKMAZDI.....CHP NİN ŞU HALİNE BAKIN KİMLERDEN medet umuyor APONUN HEYKELLERİNİ DİKECEĞİZ DİYEN DEMİRTAŞA SELAMLAR GÖNDERİYOR....ÜLKEMİZ ADINA ÜZÜCÜ bir durum....CHP yı İmamoğlu yönetiyor CHP genel başkanı mı yoksa İstanbul İBB adayımı belli değil
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla
  • osman 2 ay önce Şikayet Et
    fırıldak eko ya bay bay
    Cevapla
  • Adilce 2 ay önce Şikayet Et
    Konuştukça batıyorsun ama geç kaldın gözün açtın iş işten geçti bay bay
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Aralarından su sızmayan şovmenler başka filmde karşı karşıya geldiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar