CHP'de Babaeski Gençlik Kolları Başkanı istifa etti! Özgür Özel'e yaylım ateşi

CHP Kırklareli'de Babaeski Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Bülbül, yerel seçimlere sayılı günler kala görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP'de Babaeski Gençlik Kolları Başkanı istifa etti! Özgür Özel'e yaylım ateşi
CHP'de Babaeski Gençlik Kolları Başkanı istifa etti! Özgür Özel'e yaylım ateşi
GİRİŞ 21.02.2024 21:50 GÜNCELLEME 21.02.2024 21:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım başlarken CHP'de sular durulmak bilmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Babaeski Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Bülbül partisinden istifa ettiğini duyurdu.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK'

 Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emirhan Bülbül, “Biz her şeyden çok partimizi sevdik. 1 Ağustos 2021 tarihinde merkez ataması ile görevin boşalması nedeniyle Babaeski Gençlik Kolları görevine başladık. Göreve başladığımız günden bugüne kadar ben ve ekip arkadaşlarım partimizin başarısı için gece gündüz demeden çalıştık. Benimle birlikte yol yürüyen emektar ve vefakâr tüm genç arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

'MECLİS ÜYELERİNDEN KORKAN YÖNETİCİLER HALKIN KARŞISINDA NE YAPACAKTIR?'

Bülbül, “Örgütü ilerletecek olan dışarıdan devşirme adaylar değil, liyakat ve özveri sahibi olan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yetiştirdiği emekçi gençleridir. Kendi partisinin üyelerinin belirleyeceği belediye meclis üyelerinden korkan yöneticiler, halkın karşısında ne yapacaktır?

'ŞOV YAPMAK İÇİN YANLIŞ YERİ SEÇİYORSUNUZ'

Benim için herkesin ne yaptığını, ne söylediğini biliyorum ama bu zamana kadar hiç konuşmadım, gidip hiç ortalığı karıştırmak istemedim, partime zarar gelmemesi için bundan sonra da aynı çizgide olacağımız bilinmelidir. Ben yalakalık yapmak için partimi kimsenin ayaklar altına almasına göz yummam ve buna da izin veremem. Ben ilçeme sevdalıyım. Hiçbir zaman koltukta veya protokollerde gövde gösterisi yapmadım ama bugün geldiğimiz durumda şovmenler türedi. Değerli büyüklerim şov yapmak için yanlış yeri seçiyorsunuz.

Yerel yönetimler halka hizmet etme yeridir. Şimdi alın mevkiler ve makamlar sizlerin olsun, ben bana göre en büyük makam ve mevki olan Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Bu kararlılıkla bugün itibarıyla Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğimi parti üyelerimiz başta olmak üzere kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum. Almış olduğum bu karar, sözde doğru kişilerin yaptığı ve birkaç kişinin iki dudağından çıkan bana göre yanlış liste doğrultusunda ortaya çıkmıştır. Hiçbir mevki ve makam Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin önünde değildir” ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Tepki göstermek isteyen görevinde kalıp tepkisini gösterir büyük ihtimalle istifa değil gözden çıkarmışlar
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Siyasi parti ayrımı yapmaksızın diyorumki, Bu kıytırıklarda kendilerini protolde yerleri var zannediyorlarya la.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sanki İmamoğlu veya özer istifa etmiş,ilçe gençlik kolları bsk.bence haber değeri bile yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'