Sarıyer'de AK Parti rüzgarı esiyor!

Türkiye yerel seçimlere hazırlanırken adayların çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Sarıyer'de AK Partili Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini tanıttı.

Sarıyer'de AK Parti rüzgarı esiyor!
Sarıyer'de AK Parti rüzgarı esiyor!
GİRİŞ 24.02.2024 14:08 GÜNCELLEME 24.02.2024 14:08

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının Sarıyer İlçesindeki Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun, Sarıyerli vatandaşlarla bir araya gelerek projelerine anlattı. 

Proje tanıtımı için Sarıyerli vatandaşlarla bir araya gelen Hüseyin Coşkun şunları ifade etti:

"Geçmiş dönemlerden bu yana Sarıyer'in çözülmeyen sorunları var. Biz bu sorunları çözmeye hazırız. Artık hayatımızın en büyük gerçeklerinden biri de Teknoloji oldu. Sürdürülebilir kent teknolojileriyle, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracağız.

1 Nisan'dan itibaren gerçek belediyecilik Sarıyer'de iş başı yapacaktır. Hiçbir şekilde insan ayrımı yapmadan ilçemizin her köşesine aynı kalitede hizmetlerimizi götüreceğiz."

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü