Murat Kurum: Duyduğumuzda biz de heyecanlandık

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ‘Üsküdar Çocuk Köyü’ açılışına katıldı. Kurum, Üsküdar Belediyesi'nin projesinden övgüyle bahsetti.

GİRİŞ 04.03.2024 15:43 GÜNCELLEME 04.03.2024 15:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlığı döneminde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kendisine gelerek bahsettiği ‘Çocuk Köyü’ projesinin hayata geçiş hikayesini anlatarak sözlerine başlayan Kurum, ‘’Projeyi duyduğumuzda biz de heyecanlandık ve TOKİ başkanımızla birlikte hızlı bir şekilde projenin yapım sürecini başlattık. İstanbul’a nefes aldıracak bir proje.’’ dedi.



Konuşmasında mevcut İBB yönetimini eleştiren Kurum, ‘’Bizim Üsküdar’da yaptığımız çocuk köyümüz, bu Cumhuriyet Halk Parti'li IBB yönetiminin, ilgisiz yarı zamanlı belediye başkanının 5 yıl içerisinde İstanbul'da yaptığı kreşlerden daha büyük bir proje. Buradaki arazi değeriyle, üstüne yaptığımız yapılarla tüm yaptığı kreşlerden daha büyük bir proje.’’ şeklinde konuştu.



Kurum, “Şu koca 5 yılda Üsküdar'ın gençliği için yapmış oldukları tek bir hizmet yok. Anca bizim yapmış olduğumuz projelerimizi, eserlerimizi kötülemek adına ve gündemleri farklı gündemlere çekmek adına bir çaba görürsünüz. İsrafı bitirdik deyip israfın en büyüğünü yaptıklarını görürsünüz.’’ dedi.



31 Mart’ta İstanbul için hayalleri olanlar ile İstanbul'un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcayanların karşı karşıya geleceğini vurgulayan Murat Kurum, “31 Mart'ta da biz bunun kararını vereceğiz. Bir tarafta İstanbul için hayalleri olanlar, diğer tarafta da İstanbul'un kaynaklarını, Üsküdar'ın kaynaklarını kendi emelleri için, kendi gelecekleri için harcayanlar var.’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Boşnak 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem mudafa seninki nasıl kafa,millet umurunda değil tek derdin zevkusefa,millet halk cumhur yeter çekti cefa,senden kurtulmak İstanbul a büyük vefa.
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    chp kendine harcayınca boy boy tv reklamı tatil gezme tozma miting sırf 2023 seçimlerinde ibb nin harcadıkları yüzünden ekrem cayır cayır yanacak bunların gözünde kendine yaptığı israf değil millete yapılan israf yahudiler gibi halk bunlara göre insan bile değil tek gözlü şeytanlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti