Murat Kurum'dan Kapalıçarşı esnafına müjde

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.

Murat Kurum'dan Kapalıçarşı esnafına müjde
Murat Kurum'dan Kapalıçarşı esnafına müjde
GİRİŞ 15.03.2024 18:03 GÜNCELLEME 15.03.2024 18:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kapalıçarşı'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaş ve esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kurum, yanına gelen turistlerle de fotoğraf çektirdi.

'ESNAFIMIZ MUTLU OLACAK'

Esnaf, Kapalıçarşı ve Eminönü çevresinde yaşanan otopark sorunun çözümünü Murat Kurum’dan talep etti. Göreve gelir gelmez bunun için çalışacağını belirten Kurum, “Kapalıçarşı’nın otoparkını göreve gelir gelmez çözeceğiz. Turistlerimiz buraya güvenle gelecek. Daha fazla gelecek. Esnafımız mutlu olacak. Hızlı bir şekilde çözeceğiz, merak etmeyin” dedi.

Kurum’a ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan eşlik etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kemalettin 1 ay önce Şikayet Et
    kapalıcarsı esnafı da cok gariban iyi yapmıs
    Cevapla
  • kazım 1 ay önce Şikayet Et
    lütfen okulları ziyaret edin. okulların sorunlarına eğilin. okulların fiziki sorunlarını gidermek adına bir şeyler planlayın. okul alanlarını genişletmek için projeler geliştirin. gerekirse çevre binaları istimlak edin.
    Cevapla
  • emirce 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun..Sakaryalıyım ama gönlüm 15 yıl hizmet ettiğim kadim kentin seçimlerinde Murat Başkan ile..Fatih Sultan Mehmet Han'ın kabrinin merdivenlerine tekme atan zihniyet kanıma dokunmuştu..Büyüklerin tekmesi hiç bir şeye benzemez...
    Cevapla
  • OSMANLI GENCİ 1 ay önce Şikayet Et
    Allah in izniyle Murat Kurum tamam
    Cevapla
  • Cezmi 1 ay önce Şikayet Et
    Oylar Murat Başkan'a
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!