TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Hannover'deki Türk Başkonsolosluğu saldırısına sert tepki

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "On yıllar boyunca hem Avrupa toplumlarıyla uyumlu hem de milli kimliğini koruyarak ayakta kalmış olan güçlü Türk diasporasını parçalamayı hiç kimse başaramayacaktır."

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Hannover'deki Türk Başkonsolosluğu saldırısına sert tepki
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Hannover'deki Türk Başkonsolosluğu saldırısına sert tepki
GİRİŞ 27.03.2024 17:41 GÜNCELLEME 27.03.2024 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş,  Almanya'da terör örgütü PKK yandaşlarının Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu binasına saldırmalarına şu sözlerle tepki gösterdi:

Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik provokasyonlara bir yenisi eklenmiş ve Hannover Başkonsolosluğumuza saldırıda bulunulmuştur. Bu alçakça eylemi gerçekleştirenleri tel'in ediyor, vatandaşlarımıza ve başkonsolosluk mensuplarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkemizde milletimizi birbirine düşürmeye çabalayan terör örgütünün yurt dışı uzantılarının hadsiz ve mütecaviz tavırlarını Avrupa ülkelerindeki yöneticilerin engellemeleri gerektiğini ve Türk toplumunun can ve mal emniyetini sağlamak zorunda olduklarını bir kez daha hatırlatıyoruz. On yıllar boyunca hem Avrupa toplumlarıyla uyumlu hem de millî kimliğini koruyarak ayakta kalmış olan güçlü Türk diasporasını parçalamayı hiç kimse başaramayacaktır.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • dayak 4 hafta önce Şikayet Et
    avrupalılar sopa istiyorlar. bu işin çaresi bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Özel hastanede yenidoğan vurgunu