Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor

Antalya'da CHP ve AK Parti arasındaki seçim yarışı, iki aday açısından farklı konseptlerle sürdürülüyor.

Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
GİRİŞ 28.03.2024 11:07 GÜNCELLEME 28.03.2024 11:07
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Adayı Mevcut Başkan Muhittin Böcek, şehri "Cumhuriyetine sahip çık Antalya", "Emekli kendine sahip çıkmayana gereğini yapacak", "Milli bayramları kutlamayan, sandıktan çıkamayacak" billboardları ile donatmış durumda. Yani seçimi yerelden çıkarıp genel seçim havasında yürütme çabasında.

AK Parti adayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise nokta atışlarıyla kentin sorunlarını çözecek projelerini, Kepez'de elde ettiği başarıyı Antalya Büyükşehir'e nasıl taşıyacağını, konulara hakim bir dille ve direkt çözüm odaklı anlatıyor.

Böcek'in seçilirse yapacaklarını ve 5 yılda neyi neden yapamadığını anlatmak yerine tüm propagandasını Atatürk ve Cumhuriyet üzerine kurması, kendince haklı olabilir.

Ancak Hakan Tütüncü'nün 15 yıllık Kepez Belediye Başkanlığı döneminde Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i hiçbir zaman hiçbir yerde anmadan geçmemiş olması, Akdeniz'in en büyük Atatürk maskına Kepez Belediyesi'nin gözü gibi bakıyor olması, her açılışta her törende Atatürk'ü saygıyla anması, Böcek'in Atatürk ve Cumhuriyet kozunu boşa çıkarıyor.

Antalya'da 1 ay önce yağan yagmurda, Büyükşehir sorumluluğundaki yağmur drenaj kanalları temizlenmediği için su basan alt geçitte araçta mahsur kalan 1 kişi vefat etti. Trafik sorunu, sinir bozucu bir hale geldi. Ekonomi tamam her yerde problem ama, Antalyalılar önce belediyenin asli görevlerini yapmasını bekliyor. Atatürk ve Cumhuriyet değerleri, bu kadar da kolay tekele alınmamalı. Bu durum Antalyalı seçmeni rencide ediyor, hatta bugüne kadar Atatürk ve Cumhuriyeti el üstünde tutan bir AK Partili olarak bilinen Hakan Tütüncü'ye karşı elde kalan tek kozmuş gibi Atatürk ve Cumhuriyet'in sürülmesi, CHP'li seçmeni bile irite ediyor.

Antalya'nın trafik ve toplu ulaşım çilesi var.  Sel ve su baskınlarına eli kolu bağlı yakalandığı gerçeği var.  İçme suyu kalitesinin arttırılması, turizm şehrinde mavi bayraklı plajların korunmasına yönelik arıtma tesislerinin çoğalması gibi 
Acil çözüm bekleyen sorunlar var. Doğrusu bu konularda Hakan Tütüncü, projeleriyle Böcek'in çok çok önünde görünüyor.

İşin özü seçmen, Kepez'de 22 kütüphane açan, onlarca kültür sanat mekanı ve müzeyi halkın hizmetine sunan, Kepez'de mülkiyet ve imar sorunlarını çözerek 120 okulun açılmasını sağlayan, Türkiye'de sadece Kepez'de olan birçok hizmeti yürüten Hakan Tütüncü'nün Büyükşehir'de neler neler yapacağını merak ediyor, görmek istiyor.

Antalya'nın seçime birkaç gün kala durumu bu. Bir yanda genel siyasetten bahsedip oy isteyen CHP Adayı Böcek, diğer yanda genel siyasette zaten 22 yıldır eli bükülmemiş, yüzlerce proje vaadiyle önümüzdeki 5 yıla şimdiden hazır görünen AK Parti Adayı Tütüncü...

Antalya hangisine hizmet görevini verecek Pazar günü göreceğiz.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Okan 4 hafta önce Şikayet Et
    Ben kepez'de oturuyorum hakan tütüncü den çok memnunduk. Kepez bir köy gibiydi şimdi muhteşem bir ilçe oldu . İnşaallah tütüncü kazanır 5 senedir büyük şehirde taş üstüne taş koymadılar. Ama gel gör ki CHP den ceketini koy kazanır
    Cevapla
  • Rıdvan 4 hafta önce Şikayet Et
    Hakan tütüncü çok büyük bir hata yapmaz ise 31 Mart akşamında Antalya büyükşehir belediye başkanı. Şimdiden hayırlı olsun
    Cevapla
  • ramazan arıcı 4 hafta önce Şikayet Et
    Tütüncü Antalya'yı her türlü haşarattan (böcekten) kurtaracak.
    Cevapla
  • soru 4 hafta önce Şikayet Et
    kandille pkk ile yaptıkları ittifaka aydınlık diyen chpliye de bakın hele. Atatürkün cumhuriyetin isminin arkasına saklanıp antalyadan ne kadar yedin ey chpli? Yavaş gibi kaçmak için ingilterede mülk vs aldın mı? imamoğlunun fransada ev aldığı söyleniyor. Fransadan çektiği kredinin ne kadarı o eve gitti acaba?
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    chp den bu memlekete asla kata hayır gelmez gelmeyecektir de. böcek iş yapmak yerine atatürk diyor başka birşey demiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz