Ünlü türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu

Türkücü Hilal Özdemir, yerel seçimlerde muhtarlık için adaylığını açıklamıştı. Ünlü türkücü zaferini ilan etti.

Ünlü türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu
Ünlü türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu
GİRİŞ 01.04.2024 21:03 GÜNCELLEME 01.04.2024 21:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı mart ayının başında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıklamıştı.

Seçmenlerden destek isteyen Özdemir, "Mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizlerin de desteğiyle hizmete talibim" demişti.

"MAHALLEMİZE GÜZEL HİZMETLER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Dün gerçekleşen yerel seçimlerin ardından sonuçları merakla bekleyen ünlü türkücü, güzel haberi sevenleriyle paylaştı. Özdemir, "Sevgili Suadiye'liler 31.03.2024 yerel seçimlerinde bana ve ekibime desteklerinizle oy verip kazanmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Yeni dönemde sizlerle birlikte mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • başgan 1 ay önce Şikayet Et
    yani bir muhtar güvenlik ile ilgili ne gibi çalışma yapar. veya muhtarın faydası kaldı mı. muhtara maaş vereceğine her mahalleye başka hizmet verecek birine ver o maaşı. kreş aç. veya mahalle bekçisi. veya temizlik görevlisi.
    Cevapla
  • perdeci 1 ay önce Şikayet Et
    artık suadiyede gün yaparsınız ayşe çavuş caddesinde bulun bi yer veya noter sokakta araç gitmeyen bir yer bol bol kadınlar matinesi evcil hayvanlar barınağı vs vs güzel günler dilerim.
    Cevapla
  • hmd 1 ay önce Şikayet Et
    Şehirlerde muhtarlıklar kaldırılmalı, artık fonksiyonları kalmadı...
    Cevapla
  • Emekli memur _ _ _ 1 ay önce Şikayet Et
    Muhtarların Şehir ve İlçelerde Yaptıkları Yapacakları hiç bir İşleri YOK. Şehirler de ve İlçelerde Muhtarlıklar Millete YÜK DEVLET e İSRAF Kapatılsın.
    Cevapla
  • selim 1 ay önce Şikayet Et
    muhtarların ne hızmetı olsun bırakınya beledıyeler kalksın o zaman bir ilçede köyde muhtarlar kendını beledıye baskanı sanıyor mahalleye hızmetı zaten beledıye yapmak zorunda muhtar nedırya ülkenın üstüne maddı yuk bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller: 1 milyon TL altında 3 model var
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!