İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan partiden ayrılanlara çağrı

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında partiden ayrılanlara çağrıda bulunarak, "İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin, yaralarımızı birbirimize sarılarak saralım." dedi.

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan partiden ayrılanlara çağrı
İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan partiden ayrılanlara çağrı
GİRİŞ 08.05.2024 10:38 GÜNCELLEME 08.05.2024 10:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Dervişoğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Ben sadece bir koltuğu, kürsüyü devralmadım. Memleketimize İYİ Parti'nin projeleri sunmak için bir bayrak teslim aldım. Bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacağız.

Parti içi demokrasi ve Türkiye için demokrasi şiarıyla yollara çıkmış bir siyasi hareketin önce kendi içinde bu geleneğe uyması demokrasiyi uygulamada da gerçekleştirdiğini göstermesi, tarihi bir imtihandır. Verilen en önemli mesaj budur. Kongreler kongrelerde kalmalıdır, tartışmaların anlamı yoktur. Sayın Koray Aydın ağabeyim ve aile büyüğümdür.

İYİ PARTİ'DEN AYRILANLARA ÇAĞRI

7 yıllık siyasi hareketimiz içinde büyük mücadeleler vermiş, yollarını ayırmış ama bizlerle olan gönül ve ülkü bağını kaybetmemiş yol arkadaşlarıma sesleniyorum; İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin, yaralarımızı birbirimize sarılarak saralım. Gelin küskünlükleri sonlandıralım. Mücadelemize her zamankinden daha güçlü bir şekilde devam edelim.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ahmet Aksoy 1 hafta önce Şikayet Et
    MHP ye operasyon çekerek elde ettiklerinizi de CHP li yaptınız
    Cevapla
  • Bnb71 1 hafta önce Şikayet Et
    Neyin yarasıni saracaksin baktılar nema yok kendilerine bol nemali yer buldular eski particilikten eser yok şimdi herkes ya makam mevkii peşinde yada bol nema
    Cevapla
  • HHH 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok komikler ya partinin özgül ağırlığının kimde olduğundan haberleri yok.
    Cevapla
  • Yusuf 1 hafta önce Şikayet Et
    Küreselcilerle bu ülkeye fayda gelmez tam milli siyaset şart oldu.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    pensilvanya mukimine bağlılar ip ile terkediyor.bu parti için iyi bir gelişme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı Reisi yaşıyor mu? Akıncı İHA dünyada bir ilki başardı
Şimdiye kadar yaşamış en zengin firavundu! İlk kez yüzü görüntülendi...