Melek ve Kenan Arzu'ya rağmen evlenebilecek mi?

Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezon finaliyle Cuma günü 20.00’de Kanal 7’de…

Melek ve Kenan Arzu'ya rağmen evlenebilecek mi?
Melek ve Kenan Arzu'ya rağmen evlenebilecek mi?
GİRİŞ 03.06.2016 13:47 GÜNCELLEME 03.06.2016 13:47

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in sezon finalinde bu akşam, Kenan, Melek ve Elif’in olduğu otobüsü yakalar ve onları indirmeyi başarır. Kenan’ın ısrarıyla otobüsten inen Melek’in, Kenan’a olan kızgınlığı daha bitmemiştir. 

361. BÖLÜM

Yeni bir hayat kurmak için yola çıkan Melek, Kenan tarafından durdurulur. Biraz da Elif’in, babası ile bir olup kendisine yaptığı baskıya dayanamayan Melek, otobüsten inmek zorunda kalır. Ancak Kenan’a olan öfkesi devam eder. Kenan bu kez Melek’i ikna etmeye kararlıdır. Melek’e onu çok sevdiğini ve sadece bu yüzden onunla evlenmek istediğini açıklar. Kenan’ın söylediklerine çok duygulanan Melek, bu kez evlenme teklifini kabul eder. Balayından dönen Gonca ve Serdar ise Tuğçe’yi yanlarına almak ister. Serdar, kızını yanına almak konusunda iyice gözünü karartır. Bunun üzerine Tuğçe’nin, Serdar’ın kızı olduğunu öğrenmeyen kalmaz. Tuğçe’nin ise olanlardan haberi yoktur. Serdar’ın planlarını öğrenen Kenan, ona dersini verir. Kaba kuvvetle Tuğçe’yi alamayacağını anlayan Serdar, mahkemeye başvurmaya karar verir. Aradan geçen bir haftadan sonra Kenan ve Melek’in düğün hazırlıkları başlar. Kenan ve Melek’in evleneceğini öğrenen Arzu, kıskançlıktan deliye döner ve hastaneden kaçar. Melek ve Kenan, Arzu’ya rağmen evlenmeyi başarabilecek mi?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı
Atama kararları Resmi Gazete'de