Babadan, ölen oğluna son bakış

Antalya'da falezlerden denize düşen Berkhan Oğuz (24), yaşamını yitirdi. Olayı haber alarak yat limanına gelen Ebubekir Oğuz, ceset torbasında oğluna bakıp, gözyaşı döktü.

Babadan, ölen oğluna son bakış
Babadan, ölen oğluna son bakış
GİRİŞ 23.03.2024 12:53 GÜNCELLEME 23.03.2024 12:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi'nde meydana geldi. Falezlerin alt kısmında denizde hareketsiz kişiyi görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla olay yerine deniz polisi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye giden ekipler, sudaki kişiyi alarak Kaleiçi Yat Limanı'na götürdü. Öldüğü belirlenen kişinin Berkhan Oğuz olduğu belirlendi. Berkhan Oğuz'un cenazesi ceset torbasına konuldu.

Olayı haber alarak Yat Limanı Deniz Şube Müdürlüğü'ne gelen Berkhan Oğuz'un babası Ebubekir ile annesi Nermin Oğuz ise büyük üzüntü yaşadı. Baba Ebubekir Oğuz, ceset torbasındaki oğlunun üzerine uzanarak gözyaşı döktü.

Berkhan Oğuz'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Evlad-ı fatihan 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sabir versin cok zor
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • dmr 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin en büyük acı evlad acısı RABBİM kimseye yaşatmasın
    Cevapla
  • Salurlu Bektaş 1 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin, üzücü bir hadise, yakınlarına baş sağlığı dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?