Barış Aydın: Prefabrik demokrat değilim

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya'daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Aydın, muhtarlıklara ilişkin projelerini açıkladı.

Barış Aydın: Prefabrik demokrat değilim
Barış Aydın: Prefabrik demokrat değilim
GİRİŞ 31.01.2014 11:22 GÜNCELLEME 31.01.2014 11:22

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın'ın seçim çalışmaları hızla sürüyor. Aydın, Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve partililer de katıldı. Aydın, yaptığı konuşmada muhtarlıklara ilişkin projelerini açıkladı.

KATILIMCI DEMOKRASİ VURGUSU

Muhtarların "mahallenin belediye başkanı" olduğunu dile getiren Barış Aydın, "Bugün muhtarlıklarımızı 30 metrekarelik prefabrik binalara sıkıştıranlarla benim bir farkım var. Ben prefabrik demokrat değilim. Ben gerçek bir çağdaş demokratım. Katılımcı demokrasiye inanıyorum" dedi.

KONAKLAR YAPILACAK

Çalışmaya öncelikle muhtarlık binalarından başlayacaklarını anlatan Aydın, muhtarları halkla buluşturan, mahalle meclislerinin toplanacağı salonları olan Çankaya muhtarına yakışır Çankaya Muhtarlık Konakları'nın yapacaklarını anlattı.

HER MUHTARLIĞA BİR ÇALIŞAN

"Ben 30 metrekarelik hizmet anlayışına da prefabrik demokrasi anlayışına da karşıyım" diyen Aydın, şunları söyledi: "Yapacağımız mahalle konaklarının temel ihtiyaçları bizim tarafımızdan karşılanacak. Her muhtarlıkta mutlaka çalışanlarımız olacak. Bu kişilerin ücretini de sigortasını da biz ödeyeceğiz."

"DİREKT İLET ÇÖZ"

Belediye binasını yeniden organize edileceğini ve o binada muhtarlar için bir kat tahsis edileceğini de ifade eden Barış Aydın, "Direk iletişim ve hızlı çözüm dönemi olacak. Bunun için 'Direk İlet Çöz' sistemini kuracağız. Siz bir sorun geldiğinde bilgisayardan bize ileteceksiniz. Anında ben ve ilgili birim bunu görecek ve 30 dakikada çözüm süreci başlayacak. Muhtarlarla el ele çözüm projesini hayata geçireceğiz. Bu projede her muhtar mahallesindeki sorunları belirleyecek. Birlikte çözüm takvimi belirleyeceğiz. Siz bunu muhtarlıklardaki 'Açık Tahtalarda' ilan edeceksiniz" diye konuştu.

TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarıyla tek tek görüşen Barış Aydın, seçim sürecinde de mahalleleri ziyaret edeceklerini belirtti. Aydın'ın projelerini ilgiyle dinleyen muhtarlar, öneri ve isteklerini de iletti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak